Політична реклама

Українські банки пропонують онлайн-депозити

1295 0
Вже більше десятка українських банків надають клієнтам можливість відкрити так званий online-депозит. Це вклад, який самостійно і без відвідування банку можуть відкривати клієнти, що користуються комплексним обслуговуванням фінустанови, яка передбачає послуги інтернет-банкінгу.

Принадність таких пропозицій — в підвищеній відсотковій ставці і нібито швидкій процедурі оформлення депозиту. Як показує практика, в українських реаліях на оформлення вкладу безпосередньо в офісі банку може піти близько години, повідомляє vkurse.ua.

«Не відвідуйте відділення для підпису паперових документів! Заробляйте високі відсотки!»- Закликають громадян до відкриття online-депозитів на сайті одного з банків.

Однак, у будь-якому випадку, щоб відкрити online-депозит, позичальникові необхідно підключитися до послуги інтернет-банкінгу обраного банку. Для цього доведеться відвідати відділення з паспортом та ідентифікаційним кодом і підписати договір на так зване комплексне обслуговування, яке не є безкоштовним для клієнта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!