Політична реклама

Українці почали шукати в Інтернеті зброю

1495 0
Очікування перших морозів і можливого кінця світу суттєво вплинуло на переваги інтернет-користувачів. Так, одним з найпопулярніших Інтернет-запитів пістолет. Його українці шукають разом з зимовим одягом, взуттям та айфонами.

Якщо в жовтні наші співвітчизники частіше шукали роботу і меблі, то в листопаді на перше місце за запитами вийшла теплий одяг. Її українці розшукують в кожному четвертому випадку, - зазначає "Гал інфо".

Примітно, що шуби очолили топ-100 пошукових запитів на сайтах безкоштовних оголошень, а пуховики і дублянки виявилися популярніші iPhonе, який минулого місяця посідав друге місце в рейтингу.

Продукція компанії Apple також виявилося затребуваною українцями. iPhone, iPad і iPod вони шукають більш ніж в 20% запитів. Найчастіше користувачі розшукують старі iPhone 4 і iPad 2

Довгі, холодні вечори українці мають намір коротати, граючи в ігри. Про це свідчить збільшився відсоток запитів на портативну консоль SonyPSP і ігрову приставку Xbox 360.

Вперше в сотню найпопулярніших запитів потрапив «пістолет». Українці стали активніше запасатися дозволеним законодавством зброєю. Можливо, виною тому передвіщений племенем Майя швидкий кінець світу, а може, люди просто шукали тематичним подарунки на «День Збройних Сил України», який відзначається 6 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!