Укрзалізниця планує запуск потяга зі Львова до Кракова

10705 0
Зокрема планують запуск потягів сполученням Львів-Краків та Ковель-Хелм. Про це у своєму Facebook написав голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

Зокрема планують запуск потягів сполученням Львів-Краків та Ковель-Хелм. Про це у своєму Facebook написав голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

«Рівно два місяці курсування – понад 25 тисяч пасажирів. Київ-Перемишль – цей маршрут прижився і полюбився пасажирам. Багато у чому, популярність нашого потяга зумовлена простотою та зручністю перетину державного кордону, без тривалого очікування у виснажливих чергах, з чим часто стикаються ті, хто подорожує автомобілем. Свої переваги пасажири знайшли і у нашій ціновій політиці. Тому разом з польськими колегами плануємо нові потяги до Польщі», – написав Войцех Балчун.

За словами Войцеха Балчуна, зараз «Укрзалізниця» робить усе, щоб з 1 липня на маршрут виїхав потяг Ковель-Хелм. Це буде рейковий автобус моделі Pesa.

«Розраховуємо, що наші пасажири залишаться у подвійному виграші: у Хелмі є зручна пересадка на такі міста як Варшава, Люблін, Замосць, Жешув. Тобто дістатися можна буде в усі куточки Польщі. Так само зараз проробляємо плани запуску потяга за маршрутом Львів-Краків-Львів. Є всі шанси побачити його у графіку вже цього літа», – зазначив Балчун.

Нагадаємо, новий потяг Інтерсіті+ Київ-Перемишль курсує із 23-го грудня щоденно складом швидкісного електропоїзда виробництва Hyundai Rotem. Відстань з Києва до Перемишля поїзд долає лише за 7 год. 40 хв. Вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах І класу становить орієнтовно 574 грн, ІІ класу – 406 грн, зі Львова до Перемишля у вагонах І класу – 235 грн, ІІ класу – 172 грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!