Укрзалізниця призначила додатковий швидкісний поїзд з Харкова до Львова. Яких змін ще чекати

1489 0
Також відкриють продаж квитків на поїзд №120 Запоріжжя – Львів, який раніше був евакуаційним.

Укрзалізниця із 14 квітня призначає і відкриває продажі на додатковий рейс з Харкова, повідомляє УЗ.

Поїзд Інтерсіті+ №755 Харків – Львів відправиться о 17:00 год.

Читайте також: Чеський перевізник планує відкрити щоденні рейси Перемишль – Мостиська

Рейс №723 у сполученні Харків – Київ з відправленням о 13:05 год. скасовано, проте пасажири з квитками на цей поїзд можуть скористатися замість нього рейсом №755.

Крім того, Укрзалізниця відкриває продаж квитків на поїзд №120 Запоріжжя – Львів, який раніше був евакуаційним. Завдяки цьому пасажири з Кривого Рогу зможуть купувати квитки та гарантовано бронювати собі місце до Львова. Натомість буде призначений інший евакуаційний безкоштовний поїзд до Львова: він відправиться із Запоріжжя 14 квітня об 11:30 год.

Враховуючи пасажиропотік з Донбасу, «Укрзалізниця» тимчасово скасовує курсування поїзда №142/141 Львів – Лозова з 20 квітня зі Львова, та з 21 квітня з Лозової. Поїзд може бути допризначено в разі збільшення евакуаційного потоку.

Читайте також: Врятовані з пекла. Фоторепортаж прибуття до Львова евакуйованих маріупольців

Наразі залізничне сполучення зі станцій Слов‘янськ та Лозова в напрямку Львова, Ужгорода та Хмельницького забезпечується мінімум трьома евакуаційними поїздами щоденно.

Нагадаємо, що з 2 квітня Укрзалізниця призначає новий рейс сполученням з Трускавця до Харкова. Потяг курсуватиме через день.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!