«Укрзалізниця» призупинила послугу повернення квитків через інтернет

1983 0
До таких дій перевізник вдався, щоб попередити зловживання квитками на час зимових свят.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

З 12 грудня «Укрзалізниця» тимчасово призупинила послугу повернення квитків через інтернет для недопущення створення штучного дефіциту та подальших спекуляцій проїзними документами на час зимових свят. Про це повідомляє прес-служба перевізника.

«Аналіз, проведений спеціалістами Укрзалізниці, показує, що переважна кількість квитків на пікові дати, зокрема, зимові свята, викуповується через інтернет у перші хвилини відкриття продажу. Водночас, простежується тенденція щодо повернення значної частини викуплених квитків (переважно у нічні години), що, так чи інакше, корелюється з наростанням ажіотажного попиту на подорожі популярними маршрутами», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця відкриє онлайн-продаж квитків на всі міжнародні напрямки

Квитки і надалі можна повертати у залізничних касах. Для цього необхідно мати з собою паспорт громадянина України.

Нагадаємо, що на час зимових свят «Укрзалізниця» призначила кілька додаткових потягів до Львова. Також з 10 грудня почав діяти новий розклад руху потягів, згідно з яким через Львів курсує більше десятка нових поїздів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!