Усі нелегальні АЗС в Україні мають закрити до 9 січня

2243 0
Частина з них вже подала документи на отримання ліцензій.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що Державна фіскальна служба почала перевірку АЗС в Україні і до 9 січня має закрити ті з них, що працюють нелегально. Про це повідомляє пресслужба уряду.

«Станом на сьогодні вже закрили 46 таких АЗС. І робота в цьому напрямку активно триває. Всі АЗС будуть працювати з ліцензіями або не будуть працювати взагалі», – каже Олексій Гончарук.

Читайте також: Чи знизять мережі ціни на пальне. Думки експертів

На закритих нелегальних АЗС, додають в уряді, вилучили 1,3 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів на суму 33,4 млн грн, розпочато 18 кримінальних проваджень. Водночас 31 АЗС вже подала документи для отримання ліцензій.

Додамо, днями президент Володимир Зеленський закликав мережі АЗС знизити ціни на пальне, оскільки гривня стабільно зміцнюється на валютному ринку.

Нагадаємо, минулого тижня на Львівщині за розпорядженням уряду закрили 268 гральних закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!