УЄФА відновить матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи у серпні

1789 0
Жеребкування запланували на 10 липня.
Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

Союз європейських футбольних асоціацій ухвалила рішення дограти футбольний сезон в Європі у серпні 2020 року. Про це повідомляє пресслужба УЄФА.

Матчі Ліги Чемпіонів відновляться 7 серпня. 7 і 8 серпня зіграють матчі 1/8 фіналу турніру. Матчі чвертьфіналу відбудуться 12-15 серпня, півфіналу – 18 і 19 серпня, а фінал – 23 серпня. Усі ігри від чвертьфіналу відбудуться у португальському Лісабоні.

Чвертьфінали та півфінали складатимуться з одного матчу. Жеребкування запланували на 10 липня.

Додамо, що фінал Ліги чемпіонів мав відбуватися у Стамбулі, але гру перенесли до Лісабону. В УЄФА вирішили, що Стамбул прийматиме фінальний матч у 2021 році, а Санкт-Петербург – у 2022 році.

5-6 серпня відновлюють матчі Ліги Європи, які відбуватимуться у Німеччині. Тоді мають відбутися ігри 1/8 фіналу. Згодом 10-11 серпня зіграють чвертьфінали, 16-17 серпня будуть півфінали, а фінальна гра запланована на 21 серпня.

Гданськ, який мав приймати фінал Ліги Європи цьогоріч, прийматиме фінал у 2021 році, Севілья – у 2022 році, а Будапешт – у 2023 році. Також в УЄФА зазначили, що стежать за ситуацією з коронавірусом та спілкуються з місцевою владою, щоб вирішити, коли глядачі зможуть повернутись на трибуни.

Нагадаємо, що 13 березня УЄФА зупинив усі матчі обох єврокубків – Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Турніри зупинилась на стадії 1/8 фіналу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!