Коли у Львові відкриють вулицю Рутковича

1985 0
На вулиці триває завершальний етап ремонтних робіт.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Вулицю Рутковича у Галицькому районі Львова мають відкрити після 20 травня. На вулиці замінили водопровід і каналізацію, наразі там триває мощення дорожнього покриття. Також на вулиці висадили 320 кущів магонії і 16 кленів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Минулого року нам вдалося замінити інженерні мережі, водопровід та каналізаційні випуски з будинків. З настанням несприятливого зимового періоду роботи були зупинені. Цього року, у весняний період, роботи відновили. Загалом проектом передбачено кілька цікавих технічних рішень, зокрема, передбачено три пішохідні переходи», – каже голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Залежно від погодних умов, роботи планують завершити до 10-15 травня, до цього на вулиці планують прокласти бруківку та замінити плитку на тротуарах. Вартість ремонту вулиці склала 4 млн 750 тис. грн.

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Вулицю Рутковича закрили у березні через проведення дорожньо-ремонтних робіт, які виконує ТзОВ «ЗахідПласт» на замовлення Галицької районної адміністрації. Тут планували замостити дорожнє покриття бруківкою, яку демонтували з вулиці Стуса під час прокладання трамвайної колії на Сихів, облаштувати тротуари та встановити нові знаки. Загалом на ремонт виділили 5 млн гривень. Ремонт вулиці Рутковича розпочали торік у жовтні. Її планували відкрити наприкінці 2017-го, однак через несприятливі погодні умови роботи продовжили у січні

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!