В Охтирці на Сумщині обстріляли військову частину. Загинули десятки українських бійців

2844 0
Утім ворог також зазнав значних втрат, каже голова Сумської ОДА.
24tv.ua

24tv.ua

На Сумщині в Охтирці ворожа артилерія обстріляла військову частину. Під обстрілами загинули щонайменше 70 українських бійців. Про це у Телеграмі повідомив Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

«Вчора ворожа артилерія накрила військову частину. Продовжують діставати тіла з-під завалів. Працюють ДСНС, добровольці. Загиблих багато. Наразі готують місця на цвинтарі − під 70 померлих українських бійців», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україну прибуде протитанкова зброя з Канади

Станом на ранок 1 березня інформацію про кількість загиблих українських військових уточнюють. Дмитро Живицький додає, що ворог також отримує по заслузі: «Тіл росіян по місту було дуже багато, збираємо. Співробітники Червоного Хреста їх забирають додому».

Нагадаємо, що учора, 28 лютого, окупанти поцілили у нафтобазу в Охтирці. Унаслідок артилерійських обстрілів на нафтобазі під Охтиркою на Сумщині почалася сильна пожежа.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!