Політична реклама

В центрі Львова можливі вимкнення електроенергії

1478 0
Як повідомили у ПАТ «Львівобленерго», у зв’язку з перенавантаженням електромереж та підстанцій, у центральній частині міста можливі вимкнення електроенергії, - інформує прес-служба ЛМР.

«У зв’язку з постійно наростаючим перевантаженням, що вже досягло 20%, обмоток обох силових трансформаторів потужністю по 25 МВА кожен по ПС 110/6 кВ Львів-3, від якої забезпечується електропостачання споживачів центральної частини, з метою недопущення пошкодження трансформаторів цієї ПС при подальшому зростанні навантаження на них, пов’язаному із зниженням температури середовища, ПАТ «Львівобленерго» буде змушене здійснювати часткові вимкнення споживачів центральної частини міста, оскільки вжиті нами заходи з забезпечення її розвантаження вичерпані повністю», - повідомив технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин.

Нагадаємо,16-21 лютого у Львові проводитимуть планові відключення від електропостачання. Графік відключень

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!