В Україні запустили Facebook-бота для грошових переказів між картками

2548 0
Клієнти українських банків можуть здійснювати безпечні грошові перекази в один клік через соціальну мережу без картки.

Міжнародна процесингова компанія LeoGaming спільно з Mastercard запустила Facebook-бота для грошових переказів з картки на картку, інформує «Укрінформ» з посиланням на прес-службу MasterCard.

Щоб скористатися послугами бота, необхідно надіслати повідомлення LeoBot та вибрати серед переліку необхідну команду або прописати її вручну. Проходити додаткову реєстрацію при цьому не потрібно. Завдяки інтеграції з Masterpass здійснювати перекази можна навіть без картки – необхідно лише один раз ввести дані банківської картки чи авторизувати раніше створений гаманець Masterpass. Під час подального використання LeoBot можна буде швидко обрати шаблон платежу на основі попередніх транзакцій.

Читайте також: 6 порад, як не стати жертвою платіжного шахрайства

Після здійснення переказу бот надсилає звіт, що збергіається в історії платежів. Комісія при використанні LeoBot становить 0,8% від суми переказу + 2,5 грн. Можлива сума переказу – від 1 до 14999 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!