Політична реклама

В Україні з’явиться інтернет-аукціон «Небесна сотня»

1420 0
В Україні готують інтернет-аукціон «Небесна сотня» для допомоги постраждалим на Майдані.

Це своєрідний аукціон, де митці зможуть продавати власні вироби, а виручені кошти скерують для допомоги постраждалим майданівцям та сім’ям загиблих, - повідомив прес-секретар соціальної мережі WeUa Олег Дьорка.

«Небесна сотня» – один із проектів WeUa, яка є не лише соціальною мережею.

«Ми вже організовували кілька проектів. Зокрема, коли відбувався Євромайдан, ми створили ресурс weua.info. Це був портал, де, зареєструвавшись, можна було надавати інформацію щодо транспорту, хто їде на Майдан. Таким чином люди комунікували, знаходили один одного і їм було легше добратися до Києва», – повідомили організатори.

Також Олег Дьорка додав: «Зараз ми готуємо інший проект – «Небесна сотня». Це буде інтернет-аукціон. Кожен митець може виставити свій виріб у якості лота, а люди – купити його. Виручені кошти підуть на потреби постраждалих на Євромайдані та сім’ям загиблих. Ця мережа вже готова, запустити її думаємо з 1 червня».

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!