Політична реклама

В університетах Львова відновлять військові кафедри

1706 0
Міський голова Львова ініціюватиме звернення до Міноборони та Міносвіти щодо відновлення військових кафедр у всіх вищих навчальних закладах України з нового навчального року.

Про це Твоє місто інформує прес-служба мерії.

«Сьогодні мова йде про часткову мобілізацію. Дуже багато львів’ян готові служити у Збройних силах чи Національній гвардії.

Я сьогодні звернусь з листом до Міністра оборони і до Міністра освіти, щоб у новому навчальному році у вищих навчальних закладах були відновлені військові кафедри. Але відновлені, враховуючи нові реалії сьогоднішнього дня, враховуючи інформаційні війни, які ведуться. Сьогодні всі студенти повинні вміти користуватись зброєю і повинні вміти адекватно себе поводити у неординарних ситуаціях. Сьогодні треба передбачати значні кошти в державному бюджеті, щоб армія належним чином була укомплектована, мала усі необхідні засоби та ресурси. Безперечно, треба відновлювати військові кафедри у вищих навчальних закладах, але у новій формі. Всі повинні відповідально ставитись до ситуації у своїх містах і в країні», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!