Політична реклама

На Велодень у Львові буде веломарафон і пікнік

1707 0
31 травня Львів долучиться до всеукраїнського Велодня. Цього року Велодень буде благодійним: учасники велопараду зможуть зробити пожертви для Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Кошти підуть на довезення на навчання дітей та молоді з особливими потребами.
Фото: staywithme.com.ua

Фото: staywithme.com.ua

Велодень проходитиме під гаслом «Я – за рівні права на дорозі, я – за рівні права всіх дітей». Його проводять Асоціації велосипедистів Львова та Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради. Усі охочі зможуть придбати косинки за благодійну пожертву від 25 грн.

Всеукраїнський Велодень – це загальнонаціональна акція, яка об'єднує тисячі велосипедистів усієї України. Учасники акції, незалежно від віку та стилю катання, виступають за здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів.

За сім років проведення акції до неї приєдналось понад півсотні міст, зокрема всі обласні центри України, та десятки тисяч людей у менших містах. Велосипедисти хочуть привернути увагу влади та громадськості до потреби створення зручної, екологічної та безпечної транспортної інфраструктури в населених пунктах.

Програма Велодня. Субота, 31 травня:

10:00 – збір учасників біля Оперного театру, просп. Свободи

11:00 – старт веломарафону за маршрутом: просп. Свободи – просп. Шевченка - вул. Саксаганського – пл. Петрушевича - вул. Зелена - вул. Сихівська – просп. Червоної Калини - вул. Хуторівка - вул. Науков - вул. Кульпарківська - вул. Антоновича - вул. О. Невського - вул. Устияновича - вул. Соломії Крушельницької - вул. Січових Стрільців – просп. Свободи

До участі у веломарафоні запрошують всіх охочих. Веломарафон показовий, а не на швидкість. Перед стартом роздаватимуть буклет з правилами дорожнього руху для велосипедистів

14:00 – велопікнік у парку ім. Івана Франка (можна брати з собою килимки, їжу, напої, ігри)

14:00 – велоквест від CoMMuna

22:00-23:00 – кінофестиваль «Ровер». Енергію для перегляду кіно генеруватимуть, крутячи педалі велосипедів.

19:00-22:00 – Afterparty в велолокації «Радлер» (вул. Дудаєва,16)

*у програмі можливі зміни

Фото: ЛМР

Довідка.

Офіційний сайт акції: www.bikeday.org.ua/. Сайт Велодня у Львові: http://mobility.lviv.ua/, www.velomax.lviv.ua/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!