Велосипедом на роботу. Три аргументи «за»

3026 0
Розвиток велоінфраструктури є важливим аргументом «за» те, аби пересісти у місті на велосипед. Однак, чи готові львів’яни їздити велосипедом на роботу? Асоціація велосипедистів Києва знайшла три важливих аргументи, чому керівникам варто заохочувати працівників пересідати на велосипеди. Ці аргументи будуть доречними і для Львова.
Фото: pic2014.com

Фото: pic2014.com

1. Регулярні фізичні навантаження покращують стан здоров’я працівників. Співробітники, що регулярно користуються велосипедом аби дістатися місця роботи, будуть в кращій фізичній формі та здоровішими. Це означає менше лікарняних та вищу продуктивність праці.

2. Співробітники вчасно приходять на роботу. Через свою незалежність від завантаженості доріг, велосипедисти мають більше шансів бути вчасно на роботі, особливо в години пік. Кращий стан здоров’я та вчасність на роботі вже є ознаками вищої продуктивності працівників.

3. Покращення іміджу компанії. Заохочення використання велосипедного транспорту серед працівників та клієнтів також гарний спосіб для компанії чи установи покращити свій корпоративний імідж.

Що варто зробити, аби заохочувати до користування велосипедами:

–        для працівників:

  • крита велопарковка під наглядом;
  • душові кабінки;
  • інформація про можливості та переваги велосипеду для поїздок на роботу та у справах;

–        для клієнтів:

  • велопарковка біля входів до приміщення.

Велосипед – найшвидший транспорт на відстань до 5 км, зручний на відстані до 10 км, наголошують в асоціації.

Нагадаємо, у Львові є близько 50 км велодоріжок, понад 500 велостійок для паркування. Крім того, у місті планують відкрити 50 пунктів велопрокату.

Читайте також: 11 причин сісти на велосипед у Львові


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!