Весна на сцені. Що цікавого пропонують львівські театри у березні

1677 0
Цього місяця, 27 березня, святкуватимуть День театру.
Фото: Конотопська відьма, Театр Заньковецької

Фото: Конотопська відьма, Театр Заньковецької

Львівська опера запрошує на улюблену оперу для сімейного перегляду «Лис Микита» І. Небесного, а також на оперу для дорослих «Дон Жуан» В. А. Моцарта.

Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької також підготував вражаючі опери «Аїда» та «Ріголетто» Дж. Верді, чуттєву «Богему» Дж. Пуччіні та колоритну «Наталку Полтавку» М. Лисенка. А ще – легендарні балети «Дон Кіхот» Л. Мінкуса, «Корсар» та «Жізель» А. Адана, «Лебедине озеро» та «Лускунчик» П. Чайковського, «Кармен-сюїта» Ж. Бізе-Р. Щедріна та дитячу казку «Попелюшка».

 
Театр Лесі Українки пропонує глядачам у березні низку цікавих та різноманітних вистав. Також цього місяця заклад культури запрошує львів'ян відсвяткувати День театру 27-го березня.
Театр Воскресіння покаже у березні «Балаган чесності», «Америку» та «Відлуння». 
 
Перший місяць весни буде насиченим та цікавим і у Ляльковому театрі. 5-13 березня тут будуть Шевченківські дні, а 21 березня театр святкуватиме День лялькаря. 
 
Вистави Театрального центру «Слово і голоС» повертаються у рідний простір на Городоцьку, 38, після ремонту приміщення. У березні львів’яни зможуть відвідати «Весілля», «Земля-Пісня», «Генрі Перселл. Music for a while», а також сольну виставу Лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка, Заслуженої артистки України Наталії Половинки. Гратимуть також прем’єрні вистави «БАРВІНСЬКИЙ. Право на особисте».  Тканину вистав складають 12 солоспівів Василя Барвінського у виконанні співачки-актриси Наталії Половинки, піаніста Йожефа Єрміня, скрипаля Марка Комонька.  По вівторках «Слово і голоС» продовжує грати у своїх партнерів – в арт-кафе «Дзиґа» на Вірменській, 35.
 
Перший театр пропонує глядачам такі вистави у березні: «Крила ангела», «Небезпечна гра» (11 березня), «Пливе човен» (13 березня).
 
Національний театр ім. Марії Заньковецької покаже прем'єру вистави «Конотопська відьма». Повний репертуар театру можна переглянути тут.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!