Політична реклама

Ветерани у Львові без інцидентів поклали квіти. Фото

1719 1
9 травня з нагоди відзначення Дня перемоги у Другій світовій війні львівські ветерани поклали квіти на Марсовому полі та на Пагорбі слави. Обійшлося без сутичок та провокацій. Усі радянські пам’ятники Львова охороняє по 70 самооборонівців.

На військовому кладовищі – Марсовому полі Личаківського цвинтаря близько 30 ветеранів поклали квіти на могили. На місці подій чергують правоохоронці та велопатруль – близько 30 аквтивістів на велосипедах, інформують Львівські новини онлайн.

Фото з Facebook Андрія Скопа

Після цього покладання квітів і вшанування загиблих на війні пройшло на Пагорбі слави на вул. Пасічній. Тут чергують сотні правоохоронців, в тому числі бійці «Грифону» та активісти самооборони. Також тут присутні керівники міліції Львова та області – Сергій Зюбаненко та Дмитро Загарія.

Фото з Facebook Юлії Бєльської

Люди приходять зазвичай без жодної символіки та червоних прапорів, однак були помічені георгіївські стрічки.

Фото з Facebook Андрія Скопа

Як пише у себе на Facebook колишній співробітник львівської міліції, громадський активіст Роман Баховський, провокації у Львові сьогодні вчинити буде складно, адже місто посилено охороняють і патрулюють.
 

«Дуже сумніваюся, що щось може вийти з-під контролю міліції та громадських організацій Львова! На одного ветерана – шістьдесят охоронців їхнього спокою. Не обійшлось без камікадзе з лєнточкою, мабуть дуже розчарувався, що до нього ніхто не доторкнувся. Все буде файно! По Львову окрім міліції – близько двох тисяч скоординованих активістів із різних громадських об’єднань!» – пише Баховський.

Додамо, вночі Львів патрулювало 300 самооборонівців.


Читайте також:
9 Травня, 2014 12:32
гость Поздравляю ветеранов и жителей г.Львова с Днём Победы над фашизмом.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!