Від пожежі в тролейбусі у Львові постраждав лише водій

3511 0
Водій львівського тролейбуса, що рухався за маршрутом №13 і у якому сьогодні виникла пожежа, отруївся чадним газом. Потерпілого з легким ступеням отруєння доставили до Львівської обласної клінічної лікарні.
фото: VARTA 1; Петро Волинський

фото: VARTA 1; Петро Волинський

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 9 квітня, о 09:45 на проспекті В.Чорновола, неподалік торгового центру «Арсен», загорівся і згорів (до приїзду пожежних підрозділів) тролейбус. Пасажири своєчасно вийшли із тролейбуса.

Пожежу ліквідовано о 10:03 силами двох пожежних підрозділів. Зараз проводиться дослідча перевірка. Причину горіння тролейбуса з’ясовують експерти з Науково-дослідного інституту.

Нагадаємо, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів заявив про те, що цей тролейбус старий і був в експлуатації 27 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!