Відключення світла у Львові можуть припинити 5 грудня. Оновлено

5408 0
За попередньою інформацію, світло львів’янам перестануть відключати 5 грудня.
Фото: beautifulhabitat.com

Фото: beautifulhabitat.com

Про це на прес-конференції повідомив технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин.

Він пояснив, що наразі, за офіційною інформацією, яку має «Львівобленерго», дефіцит об’єднаної енергосистеми України стався через ремонт блоку Запорізької АЕС. Планується, що ремонт там завершать орієнтовно 5 грудня.

«Але, як українець, я розумію, що ситуація непроста. Загалом, якщо не буде можливості вирішити проблеми з постачанням, довозом палива на електростанції, то з настанням морозу дефіцит може знову виникнути, і ми маємо бути готовими, що графіки аварійного відключення будуть вводися знову», – сказав Володимир Романишин.

Читайте також: Львів'яни вимагають графіки вимкнення світла

Нагадаємо, у Львові продовжують хаотично вимикати світло. Це пов’язано з впровадженням аварійних графіків вимкнення від понеділка, 1 грудня. У тих районах міста, де споживання електроенергії перевищує норму, світло вимикають, щоб привести енергосистему в баланс.

Якщо у вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням звертайтесь до Кол-центру ПАТ «Львівобленерго» – 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини.

Більше деталей про аварійні відключення світла в місті та про те, чи можливо розробити графіки відімкнення електроенергії для львів'ян, читайте на Tvoemisto.tv найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!