Власники перших «Карток львів’янина» отримають знижки у аптеках «D.S.»

2788 0
У рамках проекту «Картка львів’янина» мережа аптек «D.S.» надає власникам «Картки львів’янина – учасника АТО» знижку 7% на купівлю ліків вітчизняного та імпортного виробництва (окрім найменувань, що входять до соціального проекту «Програма низьких цін»), а також біологічно-активних добавок (БАДів) та засобів гігієни для важкохворих (підгузки, пеленки для дорослих).
фото: roksolana.ua

фото: roksolana.ua

Картка львів’янина – це сучасна персоналізована платіжна банківська картка, яка дозволяє швидше і зручніше користуватися сервісами міста. Партнером у реалізації цього проекту є АТ «Ощадбанк», ICT CompetenceCentrе, ELEKS та ТзОВ «Техніка для бізнесу»; першими власниками картки стали учасники антитерористичної операції (загалом 1170 учасників АТО подали документи на виготовлення картки, з них майже тисяча уже є її власниками).

Які можливості надає Картка львів’янина для учасників АТО вже сьогодні?

· Доступ до електронних послуг: через «Особистий кабінет мешканця»

· Можливість цифрового підпису (про створення ЕЦП слід додатково попереджувати при виготовленні картки)

· Пільга на проїзд у громадському транспорті: наразі картка слугує візуальним ідентифікатором учасника АТО в міському громадському транспорті (львівському електротранспорті та на маршрутах, які обслуговує АТП-1)

· Спрощене оформлення субсидій та пільг: весь обсяг соціальних гарантій учасник АТО може отримати оперативніше завдяки оцифрованим документам і доступу надавача відповідних послуг до єдиної бази; працює автоматизована система визначення статусу послуг та документів, яких не вистачає для їхнього отримання

· Звичайна банківська платіжна картка:отримання коштів, оплата покупок та комунальних послуг, поповнення рахунку на мобільному телефоні, зняття готівки

· Знижка на медичні препарати у мережі аптек «D.S.».

Читайте також: Особистий кабінет мешканця та картка львів'янина. Що нового?

Деталі доступні за посиланням.

У межах розвитку Проекту «Картка львів’янина» Львівська міська рада запрошує підприємців до співпраці у формуванні програми лояльності. Для обговорення пропозицій просимо звертатись в ІТ-управління ЛМР за електронною адресою [email protected] (відповідальна особа – Ярина Возняк).

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!