Водій маршрутки у Львові в'їхав у знак і світлову конструкцію АЗС

2105 0
Під час ДТП ніхто не постраждав.
фото: варта-1

фото: варта-1

Уранці сьогодні, 10 червня, водій маршрутки №183 у Львові в’їхав у знак та світлову конструкції автозаправки. Аварія трапилася на пр. Червоної Калини о 6:38.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, під час ДТП ніхто не постраждав. Пасажирів в автобусі у той момент не було. На водія склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Нагадаємо, що напередодні трапилося ДТП на вул. Левандівській, де маршрутка № 11 заїхала у дерево. Унаслідок зіткнення постраждали п'ятеро пасажирів. Їм надали медичну допомогу і госпіталізували. Детальніше дізнавайтеся за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!