Водійка трамваю зі Львова веде свій відеоблог

4200 0
Герої деяких сюжетів навіть хотіли влаштувати «розбірки» з авторкою.
Фото: theukrainians.org

Фото: theukrainians.org

Лідія Филипчук кілька років тому отримала в подарунок цифровий фотоапарат і вирішила знімати на нього відео з кабіни трамваю, яким вона керує. Пізніше жінка навчилася основ монтажу та вирішила викладати свої роботи в інтернеті, розповідає у статті theukrainians.

Найбільше сюжетів про затримки на лінії, місцеві свята та автомобілістів-порушників. Останні найбільше незадоволені тим, що про них розповідають у мережі і часом погрожують авторці.

Читайте також: Директор «Львівелектротрансу» ловить «зайців» у трамваях

«Хтось поставив автомобіль на коліях на Хмельницького, а я зняла на відео. То власники тої автівки потім на розбірки приходили. Добре, що я спала — не пустили. А так буває й шукають, погрожують, — розповіла Лідія Филипчук.

Вона працює водійкою трамвая у Львові вже 40 років і виробила антистресове ставлення до пасажирів, які часто висловлюють претензії, не розбираючись, хто саме винен. Натомість свариться з пасажирами, коли бачить, що вони залишають закомпостовані квитки на сидіннях або віддають їх пасажирам, які щойно зайшли у трамвай. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!