Львів’ян просять зібрати допомогу для мешканців Угнівського хоспісу. Як долучитися

4158 0
Підгузки та пелюшки для стареньких планують завезти цієї суботи.
Фото: Олег Дмитришин

Фото: Олег Дмитришин

Волонтери Благодійного фонду «Здійснити мрію» у суботу, 26 вересня, поїдуть в Угнівський хоспіс, що на Сокальщині, щоб відвідати та передати 23 підопічним фрукти, солодощі та засоби гігієни. Наразі ведеться збірка найнеобхідніших речей, розповіла Tvoemisto.tv львівська волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зробити внесок за житло вихованцю Оселі 19-річному Максиму

Це вже буде третя поїздка в цьому році, яку організовує фонд. Підопічними хоспісу в Угневі здебільшого є одинокі бабусі і дідусі, які опинилися у важких життєвих обставинах.

«У хоспісі є старенькі жінки, чоловіки, за якими потрібен постійний догляд. Багато з них лежачі, є навіть без кінцівок. Тому є постійна потреба у підгузках, одноразових і багаторазових пелюшках. Наскільки мені відомо, доба утримання однієї людини в цьому хоспісі складає 18 гривень. Принаймні так було на початку цього року. Можна зрозуміти, які там складні обставини», – каже Уляна Флишко.

Серед найнеобхідніших речей, які волонтери просять приносити: пелюшки (одноразові, багаторазові розміром 90×60); підгузки для дорослих («M», «L»); медичні рукавички; пральний порошок; рідке мило; вологі серветки; плин для посуду; мазі «Левоміколь», «Німід», «Фастум», «Бетадин»; таблетки «Омепразол», «Карсил», «Ібупрофен», «Ношпа», «Кадефорт»; протипролижневі матраци; нижня білизна (чоловіча, жіноча); шампуні; зубні щітки та пасти.

Оскільки стареньким підопічним Угнівського хоспісу крім матеріальної допомоги потрібна ще й душевна, до поїздки може долучитися кожен бажаючий. Наразі зголосилося не більше 15 волонтерів і цього не достатньо.

З усіх організаційних питань Уляна Флишко просить спочатку телефонувати до неї за номером: 097 232 90 68.

Читайте також: У Львові хочуть створити програму допомоги важкохворим дітям

Доєднатися до доброї справи можна й фінансово.

Реквізити Благодійного фонду «Здійснити мрію»:

Код отримувача: 43141120,

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «ПриватБанк»,

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA763253210000026004053769582.

Картковий рахунок:

- 5169 3305 2140 1130.

Або

Картка ПриватБанку

5457 0822 2348 2642 (на ім’я Уляна Флишко). При цьому варто вказати призначення – на потреби Угнівського хоспісу.

Оля Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!