Вперше рекламу на львівських трамваях продадуть з аукціону

1333 0
Керівництво «Львівелектротрансу» планує збільшити рекламні надходження до семи мільйонів гривень.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

ЛКП «Львівелектротранс» виставив  рекламні площі на 89 трамваях для продажу на платформі «Прозоро.Продажі».  Усі трамваї поділено на 12 лотів і до 14 січня усі охочі можуть податися до участі в торгах, повідомив речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар. Аукціон призначено на 15 січня.

За словами Івана Бондаря, тепер вартість реклами на трамваях становить 3,5 тисячі на місяць, однак на аукціон підготовлено нові ціни,

«Базова ціна стартуватиме з позначки 7 тисяч гривень. Передбачено три формати брендування рекламою. Перший – частковий формат (лише борти вагона) – ціна від 7 тис. грн. Другий – середній формат (борти разом з вікнами) – ціна від 12 тис. грн . Третє – повне брендування – ціна від 17 тис. грн», – розповів Іван Бондар.

Водночас речник підприємства зауважив, що  нові та капітально відремонтовані трамваї не планують віддавати під рекламу.

Читайте також: Львівелектротранс показав відновлений тролейбус і хоче купити ще 40

Натомість радник міського голови Львова Андрій Білий зауважив, що завдяки зміні механізму «Львівелектротранс» може збільшити надходження від реклами у понад два рази. За його словами, дотепер від реклами підприємство отримувало 3 млн грн, а сподівається довести цей показник до 7 мільйонів гривень на рік.

Він зазначив, що суттєве підвищення ціни на рекламу зумовлене тим, що існує дуже великий попит на такий вид реклами, а отже, її можна підвищувати до того рівня, до якого його сприйматиме ринок.

«Отримані кошти можна використати для купівлі 5-7 вживаних трамваїв, ремонту дахів, або заміни усіх аварійних опор. Тобто, кошти будуть скеровані на покращення стану підприємства», –  підкреслив Білий.

За його словами, після змін в підході до реклами на трамваях надійде черга тролейбусів, а надалі - й автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!