Вулицю Батуринську у Львові зроблять двосторонньою

3746 0
Нині на вулиці передбачений односторонній рух у напрямку з вулиці Єрошенка до Клепарівської.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Вулицю Батуринську, яка сполучає вулиці Єрошенка та Клепарівську в районі СКА зроблять двосторонньою. Відповідне рішення прийняли під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 12 грудня.

Читайте також: На вулиці Котляревського у Львові реорганізували рух. Схема

Водії, які виїжджатимуть із вулиці Батуринської на Єрошенка, мають за «правилом правої руки» пропустити водіїв, що виїжджають у тому ж напрямку з вулиці Генерала Грекова.

Як додав представник Шевченківської РА, що в адміністрацію неодноразово зверталися водії, аби відкрити вулицю для двостороннього руху, адже згідно з чинною організацією руху нею їздить мало автомобілів, тож нововведення мали б дещо розвантажити сусідні Клепарівську та Єрошенка. 

Читайте також: На вулицях Костомарова та Скельній реорганізували рух. Схема

Нині на вулиці діє односторонній рух у напрямку від Єрошенка до Клепарівської. Нова ОДР тут запрацює після того, як Шевченківська РА встановить відповідні знаки.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!