Як працюють підземні сміттєві контейнери у Львові. Відео

2600 0
Їх встановили 23 вересня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Ранковій у Львові, навпроти будинку №49, облаштували підземний контейнерний майданчик для ТПВ. Його встановили працівники ЛКП «Львівспецкомунтранс» за власні кошти. Вартість майданчика становить 320 тис. грн.

Це перший такого типу майданчик у Львові, і він обійшовся втричі дешевше, ніж підземний, який відкрили в центрі міста. Сам майданчик облаштовували приблизно два місяці. Контейнери виготовили з нержавіючої сталі та покрили порошковою фарбою. Щоб відкрити кришку урни, потрібно ногою натиснути на педаль спереду.

Читайте також: Як працює перша у Львові сортувальня сміття. Відео

Сміття з контейнерів забиратимуть раз або, за потреби, двічі на день. Нові контейнери призначені для звичайних побутових відходів, тож викидати об’ємне сміття та будівельні відходи не можна. Аби майданчик не руйнували, тут встановлять відеокамеру.

Нагадаємо, перші підземні контейнери для сміття у Львові встановили на площі Соборній. Для перевізника сміття ТзОВ «Грінера Україна» вони коштували 32 тисячі євро. У червні виконком ЛМР дозволив ЛКП «Львівспецкомунтранс» встановити підземні контейнери для сміття у Залізничному районі Львова.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!