Як львів'яни добирались на роботу велосипедами

1968 0
Сьогодні, 16 квітня, учасники акції весняний День велосипедом на роботу зібрались у 5-ти точках різних районів Львова та о 8:30 з'їхались на площі Ринок. На велосніданок приїхали 60 велосипедистів.
фото: facebook.com/velolviv

фото: facebook.com/velolviv

Як інформують організатори, метою заходу було продемонструвати, що велосипед зручний та швидкий транспорт для поїздок на роботу. А також ще раз наголосити на важливості інвестицій міста у велоінфраструктуру. Оскільки, на їх думку, саме відсутність зручної і безпечної інфраструктури є основним фактором, який стримує людей від поїздок велосипедом на роботу.

Під час велосніданку також було запрезентовано членську картку Львівської Асоціації Велосипедистів, яка уже надає широку програму лояльності у різних закладах міста та дає право голосу в прийнятті рішень організації. Шестеро учасників акції приєдналось до «ЛАВ» львівських велосипедистів.

Фото: facebook.com/velolviv

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!