Як у Львові боротимуться з припаркованими на трамвайних коліях авто

2118 0
У Львові з порушниками, які паркують свої автомобілі на трамвайних коліях, блокуючи проїзд електротранспорту, боротиметься поліція.
Фото: Роман Балук/ZIK

Фото: Роман Балук/ZIK

Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир, відповідаючи на запитання, до яких кроків вдається міська влада, аби розвантажити рух у центрі міста. Віктор Щир зауважив, що рух транспорту (зокрема – трамваїв) часто ускладнюється тим, що мешканці припарковують свої авто безпосередньо на коліях. «Наприклад, водій припаркував машину на трамвайній колії на 30 хвилин, і люди змушені вручну переносити машину. Тож я звернувся до нашої нової поліції для того, щоб вона контролювала ситуацію з паркуванням. Зараз існує проблема з евакуацією автомобілів порушників», – зазначив чиновник.

Читайте також: Сьогодні у Львові перекриють ще одну частину вулиці Сихівської. Схема руху

Водночас він зазначає, що складана ситуація на багатьох вулицях у центрі Львова, зокрема на Личаківській, де у заторах постійно стоять і трамваї, і автобуси. «Наплив транспорту до центру дуже великий. Але у нас на ремонт закрита вулиця Лисенка, а також є велике навантаження на кількох центральних вулицях. Наразі ми відклали ремонт вулиці Мечникова у зв’язку з тим, що склалася така серйозна ситуація у центрі», – додав начальник управління транспорту і зв’язку.

Читайте також: Як поскаржитись на неправильне паркування. Три кроки

Як повідомлялося, у вересні Львів знову опинився у транспортному колапсі. У центрі почастішали затори на дорогах і відбувся хаос у русі трамваїв.

Джерело: IA ZIK

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!