Як у Львові курсує громадський транспорт

2751 0
На лінії взагалі не виїхали 11 маршрутів.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

Сьогодні, 23 березня, у Львові курсує 32% приватного транспорту, однак на деяких маршрутах їздить по одному автобусу. Про це Tvoemisto.tv повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Отже, на маршрути не виїхали 5 маршрутів АТП-1: №4а, №20, №28, №32 та №57. І 6 маршрутів приватних перевізників: №21, №26, №13, №43, №38.

«Приватники на багато маршрутів випустили по одному, два автобуси», – зазначив Орест Олеськів.

Трамваї та тролейбуси курсують за окремим «карантинним графіком», який є середнім між вихідним та буднем. У транспорті можуть їхати до 10-ти осіб.

Зазначимо, що львів'янам рекомендують обмежити пересування по місту, без необхідності не користуватись громадським транспортом та залишатися вдома.

Станом на 23 березня у Львові підтвердили два випадки інфікування коронавірусом. В Україні зафіксували 73 випадки захворювання. Троє людей померли, один одужав. Ще троє українок померли від вірусу в Італії. 

Христина Гоголь


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!