Львівська міська рада затвердила три варіанти дизайну зупинок. Візуалізація

5502 5
З метою впорядкування зупинок громадського транспорту та туристичної привабливості міста, виконавчий комітет ЛМР затвердив типові зупинки громадського транспорту.
Фото: outdoor.lviv.ua

Фото: outdoor.lviv.ua

«Ми пропонуємо три типи зупинок: одну з сітілайтами і дві без рекламної конструкції. Вони з круглим та квадратним профілем, всі оброблені гарячим цинком, є стандартом європейської якості», – зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

Відповідно до характеристик, лавки виготовлені з кольорового пластику або з дерев’яного масиву з нанесенням захисного покриття. Заднє та бокове скло  – безпечне гартоване, товщиною 10 мм. Дах – тонований сотовий полікарбонат товщиною 10 мм (закріплений за допомогою гумових ущільнювачів та алюмінієвих притискних планок). Як додала Ірина Кулинич, гарантійний термін таких зупинок – 10 років.

Перший варіант передбачає, що замість скла на одній зі стінок павільйону буде встановлений рекламний сітілайт. Дах такого павільйону має бути виготовлений з тонованого гартованого скла із захисною плівкою, а лавка – з кольорового пластику.

Варінат №1: сітілайт замість бокової стінки, пластикова лавка і скляний дах

У другому і третьому варіантах встановлення рекламних конструкцій не передбачено. Всі стінки в них мають бути виготовлені з безпечного гартованого скла, а дах – з тонованого полікарбонату. Проте другий варіант передбачає лавку з дерева, а третій – з кольорового пластику. 

Варіант №2: без сітілайту, дерев'яна лавка і дах з полікарбонату

Варіант №3: без сітілайту, пластикова лавка і дах з полікарбонату

За інформацією прес-служби ЛМР, Zaxid.net


Читайте також:
6 Серпня, 2016 11:11
Твоє Місто Фотографії уже замінили.
6 Серпня, 2016 06:18
Юлія Жоден з варіантів мені не подобається. Один з них вже стоїть на деяких зупинках: площа зупинки мінімальна, від дощу не сховаєшся, від сонця також, бо зупинка скляна; а ті проектувальники нехай би спробували елементарно СІСТИ на ту лавку - вузьку, вигнуту так, що з'їжджаєш, людина статури трошки більшої за середню там просто не вмістить свою Ж.; і коротку (вміщається до 4 чоловік). У мене все. Дуже сподіваюсь, що мене почують ті, хто треба.
6 Серпня, 2016 00:52
Ірина Рєвунова Ух ти. А тут ще й назви сайтів зірками закриває. Замість зірок мало бути З А Х І Д . Н Е Т
6 Серпня, 2016 00:50
Ірина Рєвунова Йой, колеги. Ну як вже берете матеріал в нас, то хоч картинки місцями не плутайте. Бо я аж злякалася - дивлюся, текст мій із [***], а картинки в неправильній послідовності. Хоча в нас на сайті правильно, ще раз передивилася. Вони мають бути так розставлені, як Василь написав.
5 Серпня, 2016 23:54
Василь Фотографії переплутали місцями. Остання має бути першою, а перша і друга - другою і третьою.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!