Як встановити мобільну аплікацію «Твого міста» на смартфон. Покрокова інструкція

1694 0
Тvoemisto.tv створило зручну мобільну аплікацію, де можна дізнатися про головні та екслюзивні новини про Львів.
Фотоколаж Дмитра Тарадайки

Фотоколаж Дмитра Тарадайки

Медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки Thomson Reuters Foundation запустив мобільну веб-аплікацію сайту, яку можна дуже легко завантажити і яка не займає пам'яті у телефоні. Тепер новини та екслюзивні публікації можна буде прочитати в один клік.

Покрокова інструкція, як встановити мобільну аплікацію на смартфон (для користувачів iOS та Android):

Зазначимо, що у топових новинах аплікації закріплюватимуться ті публікації, які є найбільш популярними серед читачів за останній період. Також ви зможете прочитати екслюзивні матеріали, які будуть доступні лише у мобільній аплікації, як-от підбірка бізнес-ланчів у Львові. В аплікації наразі не буде жодної банерної реклами. Усі новини, відео ви зможете читати в один клік.

Поки що аплікація у форматі Progressive web app наповнена базовим функціоналом, але ми будемо його розширювати та вдосконалювати після тестового періоду. Свої побажання пишіть нам на пошту tvoemisto.tv@gmail.com або на Фейсбук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!