Які внутрішні дворики впорядковують у Львові

3023 0
У центральній частині міста відновлюють три внутрішні двори: на вул. Довбуша, 1, 7А та 11. Роботи тривають вже другий тиждень, а закінчити їх планують до кінця травня. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.
фото: newyork.andriyprokopenko.com

фото: newyork.andriyprokopenko.com

 «В цьому році достатньо багато коштів буде інвестовано у приведення по ладу наших двориків у місті. Тут, на вул Довбуша, ми приводимо до ладу і дорожнє покриття, і хідники, і все, що є навколо біля 5 будинків», – сказав міський голова Андрій Садовий.

За його словами, за місяць роботи будуть завершені.

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, замість зруйнованого асфальту двори на вул. Довбуша замощують новою плиткою. Також ремонтники влаштовують заїзди в двори, підмостки навколо будинків, пішохідні доріжки. Вартість робіт складає 800 тис. грн. Загальна площа усіх трьох дворів складає 1 тис. 750 м.кв. Роботи виконує компанія «Комплекс-про».

Так, у дворі на вул. Довбуша, 1 вже підготували дорожнє корито, виставили бордюри і замощують плитку. Роботи вже на завершальній стадії. На вул. Довбуша, 7а теж мостять плитку, а у дворі будинку №11 розпочали підготовчі роботи.

За словами Андрія Зозулі, за кошти міського бюджету розпочали ремонтувати внутрішній двір, який з’єднує будинки на вул. Тютюнників, 32 та на вул. Кубійовича, 29.

Крім того, у центральній частині міста у межах проекту ЛМР та GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення  старої частини міста Львова» в цьому році відремонтують чотири двори: на вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3, вул. Кониського, 3-5, вул. Мулярській, 7 та на вул. Газовій, 6.

Внутрішні двори відновлюють і в інших районах міста, зазначили в мерії. Так, у Шевченківському районі відремонтували внутрішній двір площею близько 1 тис. м.кв на вул. Грекова, 7.

Тривають роботи з відновлення двора площею близько 2 тис. м.кв. на вул. Окуневського, 1.

У Залізничному районі відновлюють внутрішні двори, дорогу та тротуари на вул. Патона, 2/3, 2/5, 2/7 та 12.

У Личаківському районі ремонтуватимуть двір на вул. Пасічній, 54-64.

У Сихівському районі відремонтували двори на вул. Пимоненка, 15а та на вул. Танячкевича, 5-7.

У Франківському районі роботи виконали на вул. В.Великого, 67, ремонти ще тривають на  вул. Городоцькій, 213а-215а та на вул. Науковій, 57.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!