Львів’ян запрошують обговорити громадський транспорт та міську мобільність Львова

1632 1
Пропозиції мешканців обіцяють урахувати при розробці Плану сталої мобільності Львова.
Ілюстративне фото: КУ "Інститут міста"

Ілюстративне фото: КУ "Інститут міста"

19 березня у Львові відбудеться зустріч про перші напрацювання Плану сталої міської мобільності Львова. Сам проект панують затвердити у вересні.

Львів’ян запрошують обговорити проекти, які є частиною Плану, аби згодом залучити до його розробки ідеї та пропозиції мешканців.

На зустрічі буде заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, який презентує перші напрацювання Плану сталої міської мобільності, та Буркгард Горн, експерт із планування міста, колишній керівник управління транспорту Берліна. Він консультує Львів у процесі розробки Плану та розповість про досвід створення таких Планів у містах Німеччини.

Зустріч організовує спільно КУ «Інститут міста» та проект GIZ «Інтегрований розвиток міст в Україні». Вона відбудеться 19 березня о 18:30 у ресторані «Ратуша», що на площі Ринок, 1.

Довідка 

План сталої міської мобільності – це стратегічний документ, який повинен визначати напрям розвитку транспорту Львова на наступні 10 років.

Партнерська публікація

 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
14 Березня, 2019 12:53
666 ... невже у Львові не вистачає "фахівців" , які розуміються у всьому ? ... от на пропозицію -- взятися хоч до якоїсь до роботи і відповідати за результат , демонструють що такі умови праці -- це не для них , бо вони ж самі розумні і їх призначення повчати решту ... (дурних ?) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!