Які вулиці перекрили для руху транспорту у Львові на літо. Перелік та коли відкриють

5755 0
На дяких вулицях міста проводять ремонт, тому мешканців просять звернути увагу та обїжджати відповідно до схем.
Фото: Viacheslav Bublyk, Unsplash

Фото: Viacheslav Bublyk, Unsplash

9 червня і до 12 липня перекрили рух транспорту на частині вул. Перфецького – від вул. Боткіна до вул. Перфецького, 9, та на частині вул. Боткіна – вул. Бойчука до вул. Володимира Великого, 38.

29 травня у Львові для руху транспорту перекрили вул. Пішу. Вулиця буде перекрита до 31 липня 2020 року. Роботи проводить ТОВ «Трансбудторг», на замовлення Галицької райадміністрації.

Із 17 березня по 31 липня у Львові перекривають вулицю Курмановича, на ділянці від Курмановича, 9 до Рудненської. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 42,4 млн грн.

До 31 серпня у Львові перекрили для руху частину вулиці Залізничної. Ідеться про відтинок від вулиці Шевченка до будинку №21 на Залізничній.

Тут будуватимуть квазі-кільце, що згодом має розвантажити вулицю Шевченка та спростити добирання до центру мешканцям Левандівки та Рясного. 

Із 7 березня у Львові перекрили для проїзду вулицю Левандівську, а з 14 березня – частину вулиці Шевченка. Роботи виконуватимуть на ділянці від Залізничної до Левандівської. Їх планують завершити до 31 серпня.

Через будівництво квазі-кільця низка автобусів курсує за зміненим маршрутом, а автобус №11 та №6а тимчасово не курсують узагалі.

Із червня до 20:00 31 серпня перекрили рух транспорту на ділянці вул. Богдана Хмельницького — від вул. Промислової до вул. С. Височана

На ділянці робитимуть ремонт.

Схеми ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!