Якою буде програма цьогорічного Книжкового форуму у Львові

1448 0
У форумі візьмуть участь 23 іноземні автори із 5-ти континентів.
Photo by Josh Felise on Unsplash

Photo by Josh Felise on Unsplash

27 BookForum оголосив програму першого онлайн-фестивалю. Її формує 31 тематичний кластер і спецпроєкт. До 137 онлайн-подій приєднались понад 300 учасників. Про це повідомили у міськраді.

Фокусна тема цьогорічного фестивалю – «Перепис населення: знати, хто ми є». Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра. Програму 27 BookForum можна переглянути за посиланням.

Почесною гостею фестивалю є американська письменниця та музикантка Патті Сміт. Спеціальні гості – мексиканська письменниця Фернанда Мельчор, австралійська письменниця Гізер Морріс, британський письменник Пітер Померанцев.

Цьогоріч навколо BookForum об'єднались 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроєктів: Мистецький Арсенал, Мистецький фестиваль «Ї», Кримський інжир, Translitarium, Острів Європи та Meridian Czernowitz.

Усі події 27 BookForum – безкоштовні. Онлайн-трансляції пройдуть на сайті заходу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!