Політична реклама

За електротранспортом у Львові можна буде слідкувати онлайн

1845 0
У «Львівелектротрансі» запевняють, що найближчим часом за рухом електротранспорту у місті можна буде слідкувати на мобільному телефоні.

Про це повідомив в. о директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, інформує Погляд.

«Я підтримую єдину систему громадського транспорту у Львові. У нас на підприємстві вже працює диспетчерська служба, невдовзі комунальне підприємство АТП №1 матиме свого диспетчера, відтак у всьому місті буде єдина система», - зазначив Володимир Карпа.

Також в. о директора підприємства обіцяє, що будуть змінені графіки руху, так як раніше графіки готувались вручну. «З п’ятниці на маршрутах №2 та №10 уже розроблені графіки, до восьмого квітня усі трамвайні маршрути перейдуть на комп’ютерні графіки, а до кінця місяця і всі тролейбуси», - повідомив Володимир Карпа.

За словами в. о директора, оскільки трамваї забезпечені GPS-навігаторами, то диспетчер може повідомляти водіям, чи рухатися швидше, чи призупинитись, додає Володимир Карпа.
При цьому на площі Ринок біля мерії, на вулиці Саксаганського та на вулиці Сахарова, поряд з управлінням, уже встановлені реєстраційні табло.

Також в. о директора повідомив, що у перспективі «Львівелеткротранс» навіть обіцяє розробити програму, яка дозволить на телефоні слідкувати за рухом трамваїв та тролейбусів у місті, що дозволить пасажирам орієнтуватись у русі електротранспорту та розраховувати свій час на переїзд. 

Як повідомляло Твоє місто, у травні-червні проїзд у львівських трамваях та тролейбусах зросте до двох гривень за загальний квиток, та до гривні – за студентський.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!