За мишей у львівському супермаркеті – 17 гривень штрафу

1699 0
Один з лідерів бойкотної ініціативи у Львові Олег Радик сплатить 17 грн штрафу за організацію протестної акції у супермаркеті «Арсен», коли активісти випустили мишей у торговий зал.
Фото: Руслан Заєць

Фото: Руслан Заєць

Як повідомив сам Олег Радик, на вимогу адміністрації супермаркету дільничний інспектор склав на нього протокол про адмінпорушення, що передбачає штраф у 17 грн. «Я підписав протокол, визнав свою вину і готовий сплатити цей штраф», – сказав Олег Радик ZAXID.NET

Читайте також: Бойкот російських товарів у Львові: маркування, окремі полиці чи відмова

Згідно з чинним законодавством, штраф за це адмінпорушення має бути затверджений судом. Засідання суду відбудеться наступного тижня.

Нагадаємо, що активісти ініціативи з бойкоту російських товарів провели у вівторок, 22 липня, акцію протесту, під час якої випустили у торговому залі супермаркету «Арсен» 46 живих мишей. За словами активістів, у такий спосіб вони протестували проти начебто відмови керівництва цієї мережі від бойкоту російських товарів. 24 липня з'явилась інформація про те, що супермаркети «Арсен», «Рукавичка» та «Сільпо» у Львові вже маркують російську продукцію.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!