Політична реклама

У першу годину голосування у Львові проголосувало 10% виборців

1569 0
«У Львівській області все працює добре, як налагоджений механізм. Голосування почалося вчасно. У Львові станом на 9:00 явка виборців складала близько 10%», – повідомила виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська на прес-конференції 25 травня.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Попри те, частина кандидатів у президенти не зупинила передвиборчу рекламу навіть в день тиші, інформує Комітет виборців-Львів на своїй сторінці у Facebook.

«Деякі кандидати надсилали виборцям листівки із закликом прийти і проголосувати, розміщували зовнішню рекламу. Іноді з підписом кандидата, іноді без. Це може розглядатися як прихована реклама, або як заклики до мобілізації виборців. Але перспективи притягнути кандидатів до відповідальності через суд практично немає», – каже Оксана Дащаківська.

Зі слів експерта, львів’яни телефонують на гарячу лінію КВУ і скаржаться на відсутність запрошень. «З курйозів – одній жінці у Шевченківському районі Львова (округ №120) прийшло запрошення на 13-річного сина», – розповіла Оксана Дащаківська.

Крім того, є охочі кримчани та переселенці зі Сходу, які бажають проголосувати у Львівській області. Однак внесення змін до списків виборців сьогодні неможливе.

«У Львові на великих виборчих дільницях працюватимуть по 15 членів виборчих дільниць. Мінімум - 12 членів ДВК, максимум - 16 членів ДВК», – додала експрет.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!