За побиття прикордонника на Львівщині двом чоловікам призначили нічний домашній арешт

1778 0
Чоловіки сидітимуть вдома кожну ніч протягом двох місяців.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Двом чоловікам, які вчора, 13 лютого, напали на прикордонника в пункті пропуску «Краківець-Корчова», обрали запобіжний захід – нічний домашній арешт. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця прокуратури Львівської області Юлія Шевченко.

52-річний мешканець Яворівщини і його 20-річний син тепер сидітимуть вдома щоночі доти, поки триває досудове розслідування.

«Старшому з них призначили нічний домашній арешт з 21:00 до 7:00, а молодшому – з 21:00 до 6:00, адже він ще студент і йому потрібно добиратися на навчання», – сказала Юлія Шевченко.

Читайте також: На Львівщині арештували озброєного священика російської церкви

Нагадаємо, вчора, 13 лютого 2019 року, у сервісній зоні пункту пропуску «Краківець-Корчова» двоє мешканців Яворівщини побили старшого зміни прикордонних нарядів. Наразі чоловікам оголошено підозру і триває досудове розслідування. У разі доведення вини, правопорушники можуть отримати до п’яти років в’язниці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!