Залужний повідомив, що влада підтримує зв’язок із захисниками Маріуполя

6355 0
Напередодні захисники скаржилися, що не отримують підтримки від влади.
Фото умовне/Телеграм "Азова", знищена російська техніка

Фото умовне/Телеграм "Азова", знищена російська техніка

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний запевнив, що влада для оборони Маріуполя робить все можливе й неможливе і підтримує зв’язок із захисниками міста. 

«Зв’язок із підрозділами сил оборони, які героїчно утримують місто, стійкий та підтримується. Наголошую, що проведення оборонних операцій не є темою для публічних обговорень. Ми робимо можливе й неможливе для Перемоги і збереження життя особового складу та мирних мешканців на всіх напрямках», заявив він.

Читайте також: росіяни захопили у полон моряків вантажного судна 

Зазначимо, що 10 квітня захисники Маріуполя та «азовці» розповіли, що з ними вже не зв’язуються та не беруть слухавку понад два тижні. Також сьогодні, 11 квітня, 36-а окрема бригада морської піхоти ЗСУ повідомила, що у підрозділу, який перебуває у Маріуполі, закінчуються боєприпаси, а підтримки чи бодай зв’язку з владою немає.

Нагадаємо, що противник продовжує зосереджувати основні зусилля на взятті під контроль населених пунктів Попасна, Рубіжне, Нижнє і Новобахмутівка на Донецькому напрямку, а також встановленні повного контролю над містом Маріуполь. Також у Маріуполі за підтримки артилерії та авіації окупанти продовжують штурмові дії в районах заводу «Азовсталь» та морського порту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!