Заступником голови Львівської ОДА став Віталій Загайний

1380 0
Раніше Віталій Загайний був головою правління Центру громадських ініціатив.
Фото: Віталій Загайний/Фейсбук

Фото: Віталій Загайний/Фейсбук

Заступником голови Львівської ОДА Максима Козицького став Віталій Загайний, який певний час був першим заступником Голови Чернігівської ОДА. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів, де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації», – прокоментував Віталій Загайний.

Віталій Загайний родом із Луцька. У 2004 році закінчив Львівський державний університет фізичної культури, де закінчив аспірантуру. У 1997-1998 роках був заступником директора приватного підприємства «Гребінка» у Львові. У 1998-1999 роках – був головою правління молодіжної громадської організації «Асоціація молодіжних організацій Львівщини».

Свого часу працював помічником-консультантом народного депутата України Тараса Стецьківа, потім помічником-консультантом народного депутата Михайла Косіва.

У 2004-2005 роках Віталій Загайний був директором Львівського комунального підприємства «Спортресурс». З 2004 по 2010 працював заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, також був головою правління Центру громадських ініціатив. Заступником голови Чернігівської ОДА став у лютому 2020 року. 

Нагадаємо, що напередодні Тарас Грень, який був заступником голови Львівської ОДА Максима Козицького із вересня 2019 року, звільнився із посади і очолив Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!