Львів’яни пікетуватимуть ICTV через російські серіали

2639 0
Активісти Економічного бойкоту зі Львова, Харкова та інших міст України проведуть пікет під стінами телеканалу ICTV у Києві з вимогою «припинити засилля російської телепродукції в українському телепросторі». Про це tvoemisto.tv розповів координатор бойкоту Олег Радик.

«Нам можуть закинути, чому, наприклад, ми не починаємо з «Інтера» чи з «2+2». Ми говорили з експертами, і ICTV – не єдиний канал, який ми закликатимемо зупинити російську культурну експансію. Але тут такої продукції чи не найбільше, тому треба з чогось починати», – сказав Олег Радик.

Пікет запланований на 21 серпня о 12:00.

Нагадаємо, раніше бойкотна ініціатива проводила пікет під будівлею Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Києві, вимагаючи вилучити з ротації російські телесеріали. «Після цього в Нацраді почався певний прогрес», – сказав Олег Радик. Зокрема, у Державному комітеті телебачення та радіомовлення України ініціюють заборону трансляції російської поп-музики в українському ефірі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!