Політична реклама

Завтра серед львів'ян визначать переможців акції "Щасливий квиток"

1467 0
Завтра, 26 квітня, у Львові відбудеться розіграш абонементів на проїзд у міському електротранспорті у межах акції «Щасливий квиток».

Захід розпочнеться о 12:00 в актовому залі трамвайного депо на вулиці Городоцькій, 185, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На звання переможців претендують понад 80 людей, які надіслали конверти з квитками.

Подарунки акції – тримісячні картки на проїзд в електротранспорті загального користування та тримісячні картки на проїзд в електротранспорті пільгового користування.

Нагадаємо, акція «Щасливий квиток» тривала з 1 до 25 квітня. За словами заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого, в травні підприємство знову її проводитиме.

Для участі в акції необхідно було зібрати 50 загальних квитків або 50 пільгових квитків на проїзд в електротранспорті міста та відправити їх поштою або принести  особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!