У Львові влаштують кінопоказ для переселенців

1478 0
Сьогодні, 9 квітня, проведуть кінопоказ та вручення подарунків для сімей зі Сходу України, які тимчасово проживають у Львові.

У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини проведуть кінопоказ та вручення подарунків для сімей зі Сходу України, які тимчасово проживають у Львові. Громадська організація «Міжнародний фестиваль надії» вже підготувала 350 наборів з побутовою хімією та комплектами з усім необхідним для особистої гігієни. Обрано фільм для кінопоказу, який надихне і ще раз нагадає всім про сутність свята Пасхи, - розповідають організатори.

«У рамках підготовки до Фестивалю надії ми продовжуємо активно допомагати тим, хто цього дійсно потребує. Реальна фізична допомога сім’ям переселенців та малозабезпеченим людям – це один із шляхів подарувати надію кожному з них», - додає Тарас Сало, керівник соціального відділу ГО «Міжнародного фестивалю надії».

Перегляд відбудеться о 15:00 у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 9а).

Контакти: Тарас Сало 063-467-79-62. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!