«Жартома та всерйоз»: у Львові розповідатимуть кумедні життєві історії. Як долучитись

2274 0
Про кумедні події, випадкові невипадковості, курйозні випадки та про таке, що й навмисно не придумаєш. У Львові продовжується «Шоу історій»: цього разу тема буде жартівлива, приурочена до дня гумору.
Фото: theconversation.com

Фото: theconversation.com

Сторітелінг як жанр тільки набирає популярності. Проте, компанії давно розповідають власні історії успіху, професіонали розказують, через які злети і падіння їм довелося пройти, щоби стати собою, а цікаві особистості на кожному заході захоплюють слухачів карколомними оповідями.

Найближча подія «Шоу історій» – 6 квітня, а тематика – «Жартома та всерйоз». На  відвідувачів чекатимуть справжні історії, цікавий ведучий Андрій Жолоб, гарна компанія і, звичайно, подарунки-сюрпризи від партнерів. Також буде багато цікавих спікерів, серед яких впізнавані співачки та радіоведучі:

Коли?

6 квітня, 18:45 (розпочнеться з показу нової колекції вишиванок 2017 року)

Початок «Шоу історій» - о 19:00

Де?

Салон Mazda ТзОВ «Захід Моторс», вул. Липинського, 50-Б.

Детальна інформація: (067) 120-39-30
Придбати квитки он-лайн: https://2event.com/uk/events/819903

Організатори: Школа риторики й ораторства АҐРУС та ГО «Великий світ»

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!