Новини
  • Найкращі скульптори створять у Львові фігури з льоду Найкращі скульптори створять у Львові фігури з льоду 19-20 січня на західній стороні площі Ринок відбудеться Конкурс льодових скульптур. Протягом двох днів найкращі скульптори Західної України просто неба створюватимуть шедеври з льоду на тему «Льодова фантазія».
  • Реєстрація авто у Львові стане простішою Реєстрація авто у Львові стане простішою В Україні спростили реєстраційно-екзаменаційні операції. Зокрема, відтепер при перереєстрації автомобіля в одному і тому ж регіоні, номерні знаки можна зберегти за авто.
  • Зимою корисно вживати заморожені овочі Зимою корисно вживати заморожені овочі Швидкозаморожені овочі за вмістом вітамінів і поживних речовин практично не поступаються свіжим. У процесі впливу низьких температур відбувається тільки незначна втрата вітаміну С, а от кількість В1 і В2 не змінюється..
  • Людина втрачає 30 хвилин життя з Людина втрачає 30 хвилин життя з'їдаючи один гамбургер в день За останніми дослідженнями вчених вживання фаст-фуду - вкорочує життя, а довголіття додає вживання зелені та фруктів.
  • Вживання буряка спричиняє поганий запах тіла Вживання буряка спричиняє поганий запах тіла До неприємного запаху причетні продукти, що містять високу кількість метилових сполук. Це, зокрема, соєві продукти, шпинат і буряк.
  • 5 вистав львівських театрів, які варто переглянути на свята 5 вистав львівських театрів, які варто переглянути на свята У Львові триває святковий театральний сезон. Під час зимових свят театри запрошують на свої найкращі вистави як дорослого глядача, так і юних поціновувачів театрального мистецтва.
  • У Львові вже зробили дизайнерського дідуха У Львові вже зробили дизайнерського дідуха Святкування Різдва Христового у Львові традиційно включатиме символічне внесення дідуха, спільну коляду, урочисту ходу звіздарів, частування кутею і пампушками та паради вертепів.
  • Мандарини очищують печінку Мандарини очищують печінку Учені встановили, що чудовий представник цитрусових — мандарин — не тільки здатний дарувати гарний настрій в новорічні свята, але допомагає очистити печінку, зменшує жирові накопичення на талії і навіть припиняє дегенеративні процеси при старечому слабоумстві.
  • Десять фільмів 2012 року, які варто переглянути на свята Десять фільмів 2012 року, які варто переглянути на свята Новорічні свята – це час, коли можна сісти перед комп’ютером або телевізором та насолоджуватися хорошим кіно. Можна звернутися до картин, які відкладалися впродовж року. Тут у пригоді стануть DVD-диски, платні Інтернет-джерела, або інші ваші улюблені кіноресурси.
  • У Львові розпочався перегляд  дивовижного «Життя Пі» У Львові розпочався перегляд дивовижного «Життя Пі» Вчора, 3 січня у кінотеатрі «Планета кіно» у Львові розпочався показ фільму «Життя Пі» у форматі ІМАХ 3 D.
  • В ікрі з українських прилавків знайшли надміру консервантів В ікрі з українських прилавків знайшли надміру консервантів Центр експертиз «Тест» робить перевірку червоної ікри чи не щороку (а подекуди й двічі на рік). У «Тесті» загалом перевірили 35 торгових марок ікри – деякі проходили тестування по кілька разів.
  • Банани допомагають від серцево-судинних захворювань Банани допомагають від серцево-судинних захворювань Банани — дуже смачні та поживні фрукти. Крім того, що їсти їх приносить нам задоволення, банани ще й дуже корисні для здоров‘я.
  • Щоб салат «Олів Щоб салат «Олів'є» вдався – потрібні якісні продукти Принаймні раз у рік «Олів’є» з’являється на столі чи не в кожної порядної галицької родини. І смакує він в новорічну ніч якось особливо, так ще смакує кутя на Різдво і яйця з хроном на Великдень. Аби смак цей був якнайкращим, «Закупи» дізнались, які продукти краще обрати для святкового салату.
  • Соус з хрону -  найкорисніший з  новорічних  соусів Соус з хрону - найкорисніший з новорічних соусів Фахівці радять віддати перевагу стравам з натурального м’яса, а не всіляким копченостям і ковбасам. Гарним соусом до м‘яса стане хрін: він допоможе шлунку перетравити їжу.
  • Новий альбом Океану Ельзи львів Новий альбом Океану Ельзи львів'яни почують наживо 1 червня Як раніше зазначав лідер «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, у групи вже є 32 пісні, з яких музиканти оберуть 12-13, що й увійдуть до фінальної версії альбому.Тур на підтримку нового альбому "Океану Ельзи" розпочнеться 18 травня 2013 року концертом у Мукачево на стадіоні «Спартак», а завершиться українська частина виступом 28 вересня у київському Палаці спорту.
  • На Alfa Jazz Fest 2013 виступить легендарний Боббі Макферрін На Alfa Jazz Fest 2013 виступить легендарний Боббі Макферрін Напередодні новорічних свят стало відомо ім'я одного з хедлайнерів фестивалю. На Alfa Jazz Fest 2013 виступить славнозвісний американський джазовий вокаліст, десятиразовий лауреат премії "Греммі", автор всім відомої композиції "Don't worry be happy", Боббі Макферрін.
  • З виробництва знімають Lada Samara
З виробництва знімають Lada Samara У грудні поточного року російський "АвтоВАЗ" знімає з конвеєра модель Lada Samara у кузові седан, розповів Олександр Бредіхін, начальник управління з маркетингу заводу.
  • Курячий суп - чудовий протизастудний засіб Курячий суп - чудовий протизастудний засіб Один з народних засобів лікування застуди — курячий суп. Виявляється, він, дійсно, корисний через вміст карнозину.
  • Зимою найкраще їсти квашену капусту та шпинат Зимою найкраще їсти квашену капусту та шпинат Щоб збільшити вміст вітамінів в організмі зимою, потрібно їсти більше цитрусових, щавлю та шпинату, а також квашену капусту
  • Як вберегтися від криги з дахів? Як вберегтися від криги з дахів? Бурулькові проблеми є гострими для Львова. Ходити вулицями старого міста – справжнє випробування. Ніхто не застрахований від того, що може впасти на голову брила льоду.
  • Перед святами в Україні подорожчає м Перед святами в Україні подорожчає м'ясо З наближенням Нового року та Різдва ціни на м'ясо можуть вирости до 70 грн за кілограм, а на сало - підскочити у ціні до 50 грн, прогнозують експерти.
  • У Львові пройде вечір лагідної поезії У Львові пройде вечір лагідної поезії 20 грудня 2012 , 18:00 У кав’ярні «Штука» (вул. Котлярська, 8; бічна вул. Шпитальної) відбудеться імпровізований вечір лагідної поезії та зустріч із авторами поетичних збірок «На каву до Львова» і «Шоколадні вірші про кохання».
  • Ангіну можна вилікувати зарядкою та полосканням Ангіну можна вилікувати зарядкою та полосканням Причиною болю в горлі може бути, як вірусна, так і мікробна інфекція. Якщо антибіотики легко впораються з мікробною, у разі вірусної — вони виявляться абсолютно марними.
  • Депресію може спричинити жирна їжа Депресію може спричинити жирна їжа Фахівці з Монреальського університету дійшли висновку, що важка жирна їжа здатна чинити несприятливий вплив на роботу мозку та навіть провокувати розвиток депресії.
  • Сніданок з яєшні врятує від сонливості Сніданок з яєшні врятує від сонливості Вчені з Кембріджського університету провели дослідження, згідно з яким були визначені продукти, поївши які на сніданок можна запобігти прояву сонливості протягом всього дня
  • У Львові відкриють виставку фото дітей з особливими потребами У Львові відкриють виставку фото дітей з особливими потребами Мистецьке об`єднання "Дзиґа" та Навчально-реабілітаційний центр "Джерело" напередодні Різдва запрошують на відкриття фотовиставки "Вихід".
  • У Львові завершується фестиваль «JazzBez» У Львові завершується фестиваль «JazzBez» У Львові завершується один з найкращих джазових фестивалів країни «JazzBez», який розпочався 7 грудня і закінчиться сьогодні ввечері 17 грудня концертом в клубі «Picasso».
  • Як правильно використати пільговий період кредитної картки? Як правильно використати пільговий період кредитної картки? Всі знають, що у більшості кредитних карт є пільговий період, протягом якого можна повернути зняті гроші, нічого при цьому не переплачуючи. Але не все так просто, як здається на перший погляд.
  • Відчуття ситості людині забезпечить пам Відчуття ситості людині забезпечить пам'ять про кількість з'їденого Група вчених з Брістольського університету стверджує, що людина довше почувається ситою, якщо зберігає враження від достатньої кількості їжі. При цьому кількість насправді спожитої їжі не впливає на дане відчуття.
  • Головний біль провокують солоні продукти Головний біль провокують солоні продукти Якщо вас постійно мучать головні болі, зверніть увагу на свій раціон харчування. Вилучіть з нього деякі продукти.
  • У Львові триває Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» У Львові триває Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» У Львові проходить12-й Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» , який триватиме до 17 грудня.
  • Львів Львів'ян запрошують на Андріївські вечорниці Організація української молоді «Спадщина» та Молодіжна референтура Конгресу Українських Націоналістів вже вшосте проведуть Андріївські вечорниці.
  • Виробники "Сандори" фальсифікували відомості про вміст своїх соків Виробники "Сандори" фальсифікували відомості про вміст своїх соків Тимчасова адміністративна колегія Антимонопольного комітету України оштрафувала на 3 млн грн ТОВ «Сандора» (с. Миколаївське, Миколаївська обл.). Як встановив Комітет, виробник соків та нектарів поширив неправдиву інформацію про товар.
  • Як дешево та приємно привітати з Новим роком? Як дешево та приємно привітати з Новим роком? Аналітики одиного з найбільших в Україні сайту безкоштовних оголошень досліджували пропозиції користувачів і вибрали для універсальні і незвичайні подарунки, які можуть сподобатися багатьом.
  • В Україні до Нового року подорожчають усі продукти В Україні до Нового року подорожчають усі продукти Перед новорічно-різдвяними святами більшість продуктів виростуть у ціні, тому фахівці рекомендують вже починати скуповуватись.
  • Парфуми-підробки можна визначити за упаковкою Парфуми-підробки можна визначити за упаковкою При покупців парфумів можна розпізнати, де підробка, а де оригінал. Кожен флакончик знаходиться в упаковці. Ось по цій упаковці найчастіше й можна відрізнити парфуми-підробку
  • Українці менше купують автомобілі Українці менше купують автомобілі За минулий місяць продажі автомобілів в Україні скоротились на 12,4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Усі автодилери в сумі реалізували лише 18,2 тис. автівок, що на 8% менше, ніж у жовтні.
  • Вживання помідорів рятує від депресії Вживання помідорів рятує від депресії Фахівці Китаю й Японії виявили, що помідори здатні попереджати розвиток депресії.
  • У Львові пройде міжнародний джазовий фестиваль У Львові пройде міжнародний джазовий фестиваль У п'ятницю у Львові розпочинаєтья 12-й Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez», який триватиме до 17 грудня.
  • Львів Львів'ян запрошують на вечір польської камерної музики В п’ятницю 7 грудня о 19.00 год. у концертному залі Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка ( вул. Нижанківського, 5) відбудеться концерт «Вечір польської пісні та камерної музики. Твори львівських композиторів ХІХ-ХХ ст.».
  • Цього Нового року в моді білі ялинки Цього Нового року в моді білі ялинки Якщо ви дбаєте про навколишнє середовище і вирішили купити штучну ялинку, знайте, що в цьому році в моді білий колір.
  • Toyota Prius - найпотворніше авто 2013 року
Toyota Prius - найпотворніше авто 2013 року Американський журнал Forbes склав топ-10 найпотворніших автомобілів 2013 року. Очолив список автомобіль - Toyota Prius.
  • Львівські театри запрошують на вистави юних глядачів Львівські театри запрошують на вистави юних глядачів До Дня Святого Миколая у театрах Львова пройдуть театралізовані заходи, – інформує управління культури Львівської обласної державної адміністрації.
  • Найкорисніше вживати рибу середніх розмірів Найкорисніше вживати рибу середніх розмірів Найбільш корисна риба молода і дрібна, середніх розмірів. Великих особин краще не купувати. Краще виберіть дві невеликих, ніж одну велику
  • Цієї зими шуби не в моді Цієї зими шуби не в моді Більшість світових дизайнерів та стилістів далеко не перший зимовий сезон пропонують вдягатися у красиві вовняні пальто замість хутряних шуб.
  • Як купити якісні зимові шини? Як купити якісні зимові шини? Зимові шини є основною зброєю в боротьбі із зимовою автомобільною дорогою. Зимові шини забезпечують краще зчеплення з дорогою, а також в 2 рази зменшується гальмівний шлях в порівнянні з літньою шиною, і це тим самим значно збільшує безпеку водія і інших учасників дорожнього руху.
  • Риба з Атлантики містить шкідливі речовини Риба з Атлантики містить шкідливі речовини Учені з Центру з профілактики і контролю за розповсюдженням захворювань (США) опублікували список найзабрудненіших морепродуктів.
  • У Львові відбудеться театралізоване дійство по творчості Івана Франка У Львові відбудеться театралізоване дійство по творчості Івана Франка 28 та 29 листопда у львівській Дзизі Франко Фест представляє проект "Зів'яле листя".
  • Як вдало обрати взуття вагітним жінкам? Як вдало обрати взуття вагітним жінкам? Набряклі ноги при вагітності вже не вдасться вмістити у вузькі «човники». Та й на височенних підборах-шпильках жінка з животом чи встоїть. А якщо взяти до уваги ще й схильність до судом, болю в області підйому, колін і поясниці, які часто «супроводжують» вагітність, стає ясно, що до вибору взуття потрібно підійти серйозно.
  • Mazda не випускатиме автомобілі для масового споживача Mazda не випускатиме автомобілі для масового споживача Керівництво японського автовиробника Mazda прийняло рішення про репозиціонування бренду. За словами виконавчого директора Mazda Такаші Яманучі, компанія має намір змінити лінійку автомобілів на користь моделей преміум-класу.
  • Винайдено шоколад, який не тане навіть при 40 градусах Винайдено шоколад, який не тане навіть при 40 градусах Шоколад, виготовлений за новою технологією, може пролежати понад три години на сонці і не втратити свою твердість. Секрет термостійких солодощів полягає у додаткових процесах під час його виготовлення.
  • Новорічний стіл коштуватиме до 1000 гривень Новорічний стіл коштуватиме до 1000 гривень Щоб накрити новорічний стіл на двох, українцям із середнім рівнем достатку доведеться витратити від 750 до 1000 гривень.
  • Новий туристичний маршрут з Новий туристичний маршрут з'явився на Львівщині Відкрито новий туристичний маршрут Городоцьким та Пустомитівським районами Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
  • У Львові заграють джаз на бандурі У Львові заграють джаз на бандурі 28 листопада о 18.00 у конференц-залі львівського Палацу мистецтв відбудеться концерт джазового бандуриста, соліста Одеської філармонії та Європейського джазового оркестру, композитора, аранжувальника, викладача Одеської музичної академії ім. І. Нежданової Георгія Матвіїва.
  • У Львові показують «Літні спогади» У Львові показують «Літні спогади» У галереї «ЛьвівАрт» представлена експозиція робіт львівської художниці Олени Кормухіної «Літні спогади», повідомилда прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові відбудеться безкоштовний вечір китайської музики У Львові відбудеться безкоштовний вечір китайської музики У вівторок, 27 листопада, о 20.00 у Етноклубі (вул. Вірменська, 35) відбудеться вечір з китайськими музикантами «Чайна мелодія».
  • Персики та помідори радять не купувати поза сезоном Персики та помідори радять не купувати поза сезоном Краще вибрати фруктову й овочеву продукцію, яка буде максимально натуральною, тому її потрібно купувати в сезон.
  • Львів Львів'янам покажуть найновіші українські короткометражки 24-25 листопада у Львові відбудеться показ альманаху українських короткометражних фільмів "Україно гудбай". Фільми можна буде переглянути у кінотеатрі Львівського палацу мистецтв.
  • Львів Львів'яни переглянуть театральну постановку за твором Агати Крісті У неділю, 25 листопада, о 17.00 на честь 60-ліття виходу у світ відомого детективу відбудеться вистава Народного колективу Українського драматичного театру «Ми» «Мишоловка» за п’єсою Агати Крісті.
  • Наступного року шоколад може подорожчати вдвічі Наступного року шоколад може подорожчати вдвічі Найближчим часом шоколадні солодощі можуть стати дуже дорогим задоволенням, оскільки ціна на них зросте мало не удвічі, розповіли експерти.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!