Новини
  • З кінця грудня для перевезення собак потягом потрібно буде викупити усе купе З кінця грудня для перевезення собак потягом потрібно буде викупити усе купе З 30 грудня 2011 року набирає чинності наказ Міністерства інфраструктури України „Про затвердження змін до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України”. У ньому, зокрема, прописаний порядок для перевезення собак у купе пасажирського, швидкого поїздів, а також у швидкісних – у вагонах з місцями для сидіння та регіональних поїздах.
  • Хокейний матч ХК "Леви" - "Сокіл" транслюватимуть наживо Хокейний матч ХК "Леви" - "Сокіл" транслюватимуть наживо Хокейний матч, у якому сьогодні, 26 грудня 2011 року, львівські "Леви" протистоятимуть лідерам чемпіонату київському "Соколу", транслюватимуть онлайн. Подивитись гру можна буде на сайті tvoemisto.tv.Початок о 19.00.
  • Створено сайт  для неофіційного гімну Євро-2012 Створено сайт для неофіційного гімну Євро-2012 Відкрито офіційний сайт проекту «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії» - www.eurohit.com.ua, який буде стежити за ходом конкурсу на визначення неофіційного гімну Євро-2012.
  • Найдорожча ковзанка у Львові у KING CROSS LEOPOLIS, найдешевша - "Медик" Найдорожча ковзанка у Львові у KING CROSS LEOPOLIS, найдешевша - "Медик" Журналісти медіа-порталу "Твоє місто" порівняли ціни катання на львівських ковзанках. За результатами, найдорожче кататись у торгово-розважальному комплексі KING CROSS LEOPOLIS, найдешевше на "Медику".
  • Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті Закрите у 2010-му львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті, повідомляє прес-служба радіостанції. Мовитиме «Еко-Радіо» на сайті ekoradio.com.ua.
  • Буклети з новою транспортною схемою розповсюдять у Львові з наступного тижня Буклети з новою транспортною схемою розповсюдять у Львові з наступного тижня 100 тисяч буклетів з новою транспортною схемою Львова, яка запрацює у місті з 1 січня, почнуть розповсюджувати з понеділка безкоштовно в усіх міських автобусах, аби інформацію отримали саме ті, кому вона найбільш потрібна.
  • З початку січня тролейбус №2 курсуватиме до вулиці Підстригача. Схема руху З початку січня тролейбус №2 курсуватиме до вулиці Підстригача. Схема руху У Львові з початку січня 2012 року тролейбус №2 курсуватиме до вул. Підстригача. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • На свята ми не зможемо перевезти усіх охочих – «Львівська залізниця» На свята ми не зможемо перевезти усіх охочих – «Львівська залізниця» Станом на 21 грудня 2011 року «Укрзалізниця» вже залучила 17 додаткових потягів на Західну України. Втім забезпечити перевезення усіх охочих, як розповів у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника пасажирської служби "Львівської залізниці" Микола Козак, львівські залізничники все одно не зможуть: цього року на область виділили удвічі менше додаткового транспорту, ніж минулого.
  • Поділись інформацією з гір - отримай квитки на хокей! Поділись інформацією з гір - отримай квитки на хокей! З приходом справжньої зими все більше людей зі Львова починають збиратись на відпочинок у Карпати. Медіа-портал «Твоє місто» пропонує Вам поділитись інформацією з гір і напередодні Нового року отримати за це 2 квитки на хокейний матч.
  • Вже весною для українців можуть відмінити візи у Туреччину Вже весною для українців можуть відмінити візи у Туреччину Угоду про безвізовий режим підписали міністри закордонних справ України і Туреччини Костянтин Грищенко та Ахмет Давутоглу. На спільній прес-конференції після завершення українсько-турецьких переговорів у рамках офіційного візиту Президента України Віктора Януковича до Анкари прем´єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган високо оцінив підписання цієї угоди і відзначив, що сторони не будуть витрачати даремно час для набуття нею чинності, і що це відбудеться, щойно будуть пройдені відповідні процедури.
  • В українських приймаючих містах Євро-2012  уже заброньовано половину готельних номерів В українських приймаючих містах Євро-2012 уже заброньовано половину готельних номерів Близько 50% місць розміщення із загальної кількості законтрактованих в українських приймаючих містах уже забронювали вболівальники країн – учасників Євро-2012. Про це під час відеомосту Київ-Москва-Мінськ, темою якого була підготовка України до Євро-2012, сказав президент Всеукраїнської асоціації готелів та ресторанів Дмитро Заруба.
  • Сьогодні у Львові відкрили після ремонту вулицю Чупринки Сьогодні у Львові відкрили після ремонту вулицю Чупринки Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, сьогодні, 23 грудня, для руху транспорту відкрили відремонтовану вул.Генерала Чупринки - від вул.Мельника до вул.Київської.
  • У 2012 році українці платитимуть більше за телеграми та "брехунець" У 2012 році українці платитимуть більше за телеграми та "брехунець" З 1 січня 2012 року абонплата за користування дротовою радіоточкою буде підвищена на 30%. Для ціна виросте з 7,2 до 9,36 грн, для юридичних осіб з 10,8 - до 14,04 грн, повідомили в "Укртелекомі".
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 24-25 грудня. Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 24-25 грудня. Субота, 24 грудня, стане святом для рок-гурманів, які зможуть відвідати концерти гуртів «АННА», «Опіум» та «Дикі серцем». А у неділю, 25 грудня, «Твоє місто» рекомендує поринути у «Льодову фантазію» на площі перед Львівським цирком , переглянути комедійну виставу «Том, Дік і Гаррі (Веселі хлопці)», а також піти в кіно на фільм «Ёлки 2».
  • Після Нового року на площі Ринок у Львові знову буде іce-house Після Нового року на площі Ринок у Львові знову буде іce-house На пл. Ринок у Львові поруч із різдвяним ярмарком з’явиться іce-house, всередині якого розмістять льодові скульптури. Монтаж куполу розпочався 20 грудня, однак сам іce-house відкриється лише після Нового року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • На вулиці Гашека у Львові до 17.00 не буде води На вулиці Гашека у Львові до 17.00 не буде води У зв’язку з ліквідацією аварії сьогодні, 22 грудня, з 10:00 до 17:00 буде припинено подачу води для 19 житлових будинків мікрорайону вулиць Стрийська, 47-77, Гашека, Скорини.
  • До свят сигналізацію у квартирах Львова встановлюватимуть зі знижками До свят сигналізацію у квартирах Львова встановлюватимуть зі знижками Державна служба охорони впродовж кількох передсвяткових тижнів надаватиме знижку на вартість монтажних робіт при встановленні охоронних систем у квартирах. Про це повідомили у СЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
  • У Львові оголошено конкурс на проведення культурних подій міста на наступний рік
У Львові оголошено конкурс на проведення культурних подій міста на наступний рік Львівська міська рада залучає мистецькі та громадські колективи до формування культурних подій міста на наступний рік. В місті оголошено прийом проектів для формування загальноміських централізованих заходів на 2012 рік. Кінцевий термін подання заявок – 15 січня 2012 року.
  • У Новий 2012 рік Україна увійде з бюджетом: підприємцям буде легше У Новий 2012 рік Україна увійде з бюджетом: підприємцям буде легше Уряд розглянув та схвалив проект Державного бюджету на 2012 рік. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ. Водночас Міністр фінансів, Федір Ярошенко, зазначив, що проект бюджету передбачає збільшення інвестиційного ресурсу країни за рахунок зниження податкового навантаження на підприємців.
  • Як зробити те, що давно відкладали  
Як зробити те, що давно відкладали «Твоє місто» розпочинає рубрику «Поради Твого міста». У ній Ви дізнаватиметесь «Як зекономити при купівлі одягу?», «Які заклади Львова потрібно відвідати?» або, як сьогодні, «Як зробити те, що давно відкладали?» Радитимуть Вам львів`яни, які спробували рекомендації на собі. Сьогодні читайте та слухайте поради від Сергія Сумнікова, який був одним із перших у Львові, хто зумів протягом 30 днів змінити своє життя на краще завдяки одній методиці.
  • Нова транспортна мережа у Львові буде через 10 днів, а нові автобуси – через 5 років Нова транспортна мережа у Львові буде через 10 днів, а нові автобуси – через 5 років Автобуси, трамваї та тролейбуси у Львові повністю замінять не швидше ніж через 5 років. У той час як більше половини транспортних засобів вже вичерпали термін експлуатації. Про це медіа-порталу «Твоє місто» розповів заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус.
  • До нової транспортної схеми Львова внесли зміни. Оновлені маршрути До нової транспортної схеми Львова внесли зміни. Оновлені маршрути У Львові внесли зміни до 14 маршрутів у новій транспортній схемі, яка вступить у дію з 1 січня 2012 року. Як повідомляє управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради, зміни внесені через численні звернення мешканців.
  • Через аварію зараз без води Залізничний район Львова Через аварію зараз без води Залізничний район Львова Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал» сьогодні, 21 грудня о 11:00 год. будівельники, які прокладають нові мережі до аеропорту, пошкодили магістральний водогін, діаметром 500мм на перетині вул.Любінська – Виговського.
  • Сьогодні презентували календар вболівальника “Євро-2012” у Львові Сьогодні презентували календар вболівальника “Євро-2012” у Львові У міській раді презентували календар вболівальника УЄФА “Євро-2012” у Львові.
  • Серед 10 найпопулярніших українських відео року на YouTube - два про Януковича (ВІДЕО) Серед 10 найпопулярніших українських відео року на YouTube - два про Януковича (ВІДЕО) Watcher пропонує вашій увазі ТОП-10 найпопулярніших українських відео. В рейтинг включені відео, які були завантажені на YouTube протягом 2011 року.
  • Новорічно-різдвяні святкування у Львові триватимуть до кінця січня. План заходів Новорічно-різдвяні святкування у Львові триватимуть до кінця січня. План заходів Із запаленням святкових вогнів на новорічній ялинці у Львові розпочалися новорічно-різдвяні святкування. Вони триватимуть протягом грудня 2011 року аж до 20-х чисел січня 2012 року. Прес-служба Львівської міської ради подає список заходів, які заплановані у місті
  • У Львові на ринках продавали зіпсуті сир, масло та каву У Львові на ринках продавали зіпсуті сир, масло та каву На території Львова у складському приміщенні в антисанітарних умовах виявили продукти харчування іноземного походження, які реалізовувалися гуртовим покупцям, а вже звідти потрапляли на львівські ринки.
  • Розпочався фотоконкурс «Спіймай білку – піди в кіно» Розпочався фотоконкурс «Спіймай білку – піди в кіно» Медіа-портал «Твоє місто» розпочав новий фотоконкурс «Спіймай білку – піди в кіно».
  • В Україні вимоги до води майже в 30 разів нижчі, ніж в Європі В Україні вимоги до води майже в 30 разів нижчі, ніж в Європі Вимоги до питної води в країнах Європи в 28 разів вищі, ніж в Україні. А це негативно впливає на її якість. Так вважає голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко.
  • Ринок "Шувар" у Львові святкує ювілей Ринок "Шувар" у Львові святкує ювілей Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар" у Львові святкує 20 років. З цієї нагоди продакшн-студія "Твоє місто" підготувала фільм про історію успіху одного із найбільших гуртових ринків Європи.
  • Колесніков пропонує продавати квитки на потяг як на літаки Колесніков пропонує продавати квитки на потяг як на літаки Україна планує запровадити нову систему продажу залізничних квитків – за авіаційною схемою. Тобто реалізація квитків відкриватиметься за 90 діб з мінімальної ціни, а з наближенням дня відправлення потягу вони будуть дорожчати.
  • За сумлінну поведінку засуджених на 7-14 днів випускатимуть на волю За сумлінну поведінку засуджених на 7-14 днів випускатимуть на волю Міністерство юстиції затвердило інструкцію про порядок надання засудженим дозволу на короткочасний виїзд за межі установ виконання покарань. Відповідний наказ підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович, - повідомляє "Урядовий портал".
  • У Львові вже встановили пам`ятник Володимиру Івасюку (ФОТО. ОНОВЛЕНО) У Львові вже встановили пам`ятник Володимиру Івасюку (ФОТО. ОНОВЛЕНО) Сьогодні, 20 грудня, о 12.00 у Львові відкрили пам’ятник видатному композитору та поету Володимиру Івасюку. Ініціатором та меценатом, коштом якого відбулося створення пам’ятника, є музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.
  • З Нового року півмільйона українських підприємств працюватимуть без перевірок Держтехногенбезпеки З Нового року півмільйона українських підприємств працюватимуть без перевірок Держтехногенбезпеки Із січня 2012 року 600 тисяч об’єктів господарювання працюватимуть за декларативним принципом - без перевірок з боку інспекторів Державної інспекції техногенної безпеки. Про це під час брифінгу повідомив Голова Держтехногенбезпеки Ернест Улинець. Про це повідомила прес-служба МНС.
  • Найкоротшу трасу з Києва до Варшави відкрили після ремонту Найкоротшу трасу з Києва до Варшави відкрили після ремонту В Україні відкрили автомобільну дорогу загального користування М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яку модернізували в рамках підготовки до футбольного турніру Євро-2012. Рух на магістралі пустили без урочистостей, у робочому порядку, повідомляє сайт Укравтодору.
  • Аеропорт імені Данила Галицького готовий на 82% (ФОТО) Аеропорт імені Данила Галицького готовий на 82% (ФОТО) Будівництво першої черги нового терміналу МА «Львів» поступово добігає кінця. Зараз у процесі спорудження аеровокзалу залучено понад 600 робітників, які працюють цілодобово, а також функціонує 73 одиниці техніки. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект).
  • Для в`їзду у країни Шенгенської зони однієї польської шопінг-візи мало Для в`їзду у країни Шенгенської зони однієї польської шопінг-візи мало Із польською шопінг-візою потрапити в інші держави Шенгену можна, але лише теоретично – можливі непорозуміння, пишуть "Волинські новини".
  • З Нового року залізничні квитки можуть подорожчати З Нового року залізничні квитки можуть подорожчати Вже в 2012 році вартість залізничних квитків в Україні може підскочити на 30-60%, прогнозують експерти. До стрибка цін може призвести нова реформа "Укрзалізниці".
  • Вогні на головній ялинці Львова запалять cьогодні о 18.00 Вогні на головній ялинці Львова запалять cьогодні о 18.00 Сьогодні, 19 грудня, у день Святого Миколая у Львові на просп. Свободи відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки. Офіційне святкування з нагоди відкриття ялинки розпочнеться о 16.30.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 17-18 грудня 2011
Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 17-18 грудня 2011 У суботу, 17 грудня, „Твоє місто ” рекомендує завітати на концерт гурту „Тартак” та півфіналіста шоу „Україна має талант” Ярослава Джуся. А у неділю - послухати легенд української сучасної музики - гурти «Плач Єремії», «Піккардійська терція» та Тараса Чубая. Детальніше про ці події та про те, як зекономити, сходивши цими вихідними у кафе чи перукарню дивіться у відеоанонсі.
  • Банки можуть посилити відповідальність за прострочення платежів Банки можуть посилити відповідальність за прострочення платежів Позичальникам слід остерігатися посилення відповідальності за протермінованість платежів і введення плати за дострокове погашення споживчих кредитів. Про це пише “Комерсант-Україна”. Зокрема, видання повідомляє, що депутати готують проект закону про нові правила роботи з роздрібними позиками. Більш жорсткі правила передбачається ввести і для банків.
  • Завтра у львівському кінотеатрі гостюватиме героїня "Льодовикого періоду" Завтра у львівському кінотеатрі гостюватиме героїня "Льодовикого періоду" Завтра, 17 грудня, львів`яни можуть взяти участь у конкурсі "Спіймай білку - піди у кіно". Із нагоди першої річниці "Планети кіно IMAX" у Львові, портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс.
  • На стадіоні "Скіф" у Львові будуть тир і ресторан На стадіоні "Скіф" у Львові будуть тир і ресторан Корпус загального призначення «Скіфу» споруджений на 85%. Як повідомлялося раніше, на сьогодні будівельники займаються його внутрішнім оздобленням. В кінцевому результаті чотириповерхова будівля міститиме приміщення для спортсменів, тренерів, суддів, медичні кабінети, конференц-зал і навчальні класи для Державного Університету Фізкультури.
  • До участі в акції  "Вихідні у Львові за півціни" долучилось 55 фірм (ОНОВЛЕНО) До участі в акції "Вихідні у Львові за півціни" долучилось 55 фірм (ОНОВЛЕНО) 16-18 грудня у Львові вже втретє відбудеться акція «Вихідні у Львові за півціни», на якій деякі салони краси, магазини модного одягу, нічні клуби, кафе удвічі знизять ціни на свої послуги та товари.
  •  Львівська область - у топі техногенно небезпечних регіонів України Львівська область - у топі техногенно небезпечних регіонів України Донецька і Львівська області очолили рейтинг найбільш техногенно небезпечних регіонів України. Про це пише журнал Weekly.UA з посиланням на дані Державної інспекції техногенної безпеки.
  • З Нового року у львівських кіосках не продаватимуть пиво (ОНОВЛЕНО) З Нового року у львівських кіосках не продаватимуть пиво (ОНОВЛЕНО) Львівська міська рада 15 грудня, прийняла ухвалу «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м.Львова», у якій міститься заборона з 1 січня продавати у Львові слабоалкогольні напої і пиво у кіосках. Окрім того депутати проголосували за заборону на продаж алкоголю в усіх торгівельних закладах міста, окрім ресторанів, барів, кафе і клубів з 20:00 до 12:00. До цього рішення алкоголь можна було купити з 10:00 до 22:00.
  • Українським судам дозволили використовувати мови нацменшин Українським судам дозволили використовувати мови нацменшин Конституційний Суд України дозволив використовувати у судах разом із державною регіональні мови і мови національних меншин. Як передає УНІАН, про це йдеться у рішенні КС, яке було ухвалено 13 грудня і оприлюднено сьогодні за поданням 54 народних депутатів.
  • Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Для продажу ялинок У Львові визначено спеціально відведені місця. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, за незаконний продаж порушники будуть покарані згідно з законодавством.
  • Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 15 грудня в другій половині дня та вночі 16 грудня очікуються місцями сильні опади - дощ, подекуди з мокрим снігом.
  • Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більш ніж половина дитячих іграшок, реалізованих в Україні, не відповідає стандартам. Про це свідчать результати перевірки якості дитячих товарів. Кабмін пропонує суттєво збільшити суми штрафних санкцій для виробників та реалізаторів такої продукції, запровадити обов’язок власним коштом вилучати неякісні товари з ринку та компенсувати шкоду, заподіяну споживачам. Окрім того дозволити Держспоживінспекції проводити перевірки відповідних підприємств без попередження.
  • До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 Кожен українець може стати автором неофіційного гімну Євро-2012, взявши участь у новому конкурсі "Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії". Переможець отримає грошову нагороду: по 25 тисяч доларів за слова та за музику.
  • Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки "Твоє місто" дослідило, що неподалік вулиці Соломії Крушельницької є ще три альтернативні парковки. Нагадаємо, 10 грудня Львівська міська рада розмістила дорожні знаки, за якими паркування автомобілів на вулиці заборонено. А права смуга дороги виділяється для руху громадського транспорту. Попри заборону ще сьогодні машини на вулиці стоять. Де можна паркуватись не порушуючи правил - дивіться у відеоновині "Твого міста".
  • Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році У 2012 році розмір мінімальної зарплати та пенсії буде збільшено на понад 10%. Про це повідомив перший заступник міністра соціальної політики Василь Надрага, повідомляє газета «Известия» від 14 грудня 2011 року.
  • Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Лісники підготували до продажу 16 тисяч смерек, ялин та сосен. Це на чотири тисячі більше, ніж купили львів’яни торік. Найдешевші ялинки, кажуть в обласному управлінні лісового господарства, можна буде придбати у їхніх лісгоспах.
  • Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Стосовно готелів, які будуть завищувати свою категорію (кількість зірок), передбачений адміністративний штраф до 53 тис. грн. Про це заявила голова Державного агентства України з туризму і курортів Олена Шаповалова за підсумками засідання Ради представників регіонів сфери туризму і курортів.
  • Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Івана Франка увійшов до сімки найкращих на міжнародному конкурсі по зовнішньому освітленню Auroralia Award. Про це повідомила директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва.
  • У Львові почали встановлювати новорічну ялинку У Львові почали встановлювати новорічну ялинку Сьогодні на площі перед Оперним театром у Львові розпочали встановлювати новорічну ялинку.
  • Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Партія регіонів хоче перекласти на Податкову контроль за оцінкою вартості майна громадян, що призведе до значного росту податкових відрахувань. Тепер громадян не зможуть продати нерухомість і автомобілі за заниженою оціночною вартістю і змушені будуть платити податки від реальної вартості майна, пише Комерсант-Україна.
  • До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять У Львові вулицею Городоцькою тух трамваїв відновлять тільки наступного року. Про це повідомив сьогодні, 12 грудня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Львівська міська рада завершила будівництво першого етапу велодоріжки на центральній вулиці Львова – проспекті Свободи. Велодоріжка довжиною 355 метрів пролягає від Оперного театру до вулиці Гнатюка. Вона влаштована з зовнішньої сторони центрального бульвару й відокремлена від проїзної частини смугою безпеки, на яку згодом буде встановлено гранітні півкулі для запобігання паркуванню автомобілів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!