Політична реклама

Після Нового року на площі Ринок у Львові знову буде іce-house

1668 0
На пл. Ринок у Львові поруч із різдвяним ярмарком з’явиться іce-house, всередині якого розмістять льодові скульптури. Монтаж куполу розпочався 20 грудня, однак сам іce-house відкриється лише після Нового року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Діаметр льодяного будиночку – 14 м, висота – 9 м, загальна площа – 154 м2. Купол буде накритий білим тентом, який розсіюватиме світло.

«Такий купол – єдиний в Західній Україні і був створений на ексклюзивне замовлення ТзОВ «Львівські ярмарки». Він вже вдруге встановлюється в нашому місті», - розповідають організатори ярмарку.

Всередині куполу будуть унікальні льодові скульптури, присвячені Різдву та Євро-2012. Для цього буде використано 100 кубічних метрів льоду, який надає фірма Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!