Новини
  • У п`ятницю на проспекті Свободи встановлять Дідуха У п`ятницю на проспекті Свободи встановлять Дідуха Цієї п’ятниці, 6 січня, у Львові, на проспекті Свободи біля міської ялинки встановлять один із символів Різдва – Дідух.
  • Відтепер українці можуть отримувати закордонні паспорти з 16 років Відтепер українці можуть отримувати закордонні паспорти з 16 років 1 січня 2012 року набув чинності закон України, згідно з яким вік, з якого дозволяється отримати закордонний паспорт громадянами, зменшується з 18 до 16 років.
  • Вифлеємський вогонь передали жителям Львова Вифлеємський вогонь передали жителям Львова Сьогодні, 3 січня, у соборі св. Юра відбулася передача Вифлеємського вогню. Пластуни співали гімн Вифлеємському вогню, пісню «В небі зірка спалахнула» та інші. Кожний зміг взяти і собі частинку благодатного полум’я.
  • Нову транспортну мережу Львова обіцяють покращити в лютому Нову транспортну мережу Львова обіцяють покращити в лютому Через місяць, у лютому 2012 року, нову транспортну мережу Львова відкоректують. Про це медіа-порталу «Твоє місто» розповів заступник начальника управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради Андрій Білоус.
  • Відтепер спиртне у Львові можна придбати лише з 12.00 до 20.00 
Відтепер спиртне у Львові можна придбати лише з 12.00 до 20.00 Із 1 січня 2012 року, відповідно до ухвали міської ради №100 від 15.12.2011р. «По обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території м.Львова», у кіосках заборонено продавати пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої. Окрім того продаж спиртного у Львові дозволено лише з 12.00 до 20.00.
  • Нові фронтальні таблички на автобусах Львова замінять Нові фронтальні таблички на автобусах Львова замінять Фронтальні таблички з номерами та схемами руху міських автобусів Львова, які замінили із введенням нової транспортної мережі міста, - не читабельні. Через це їх замінять на такі, що є більш розбірливими, - повідомив у ексклюзивному коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника управління транспорту та зв`язку Львівської міської ради Андрій Білоус.
  • Де дізнатись, якими маршрутками у Львові можна доїхати з однієї точки в іншу Де дізнатись, якими маршрутками у Львові можна доїхати з однієї точки в іншу "Твоє місто" публікує оновлений список маршрутів нової транспортної мережі у Львові та адреси ресурсів, за допомогою яких можна зорієнтуватись, на які автобуси сідати, щоб доїхати з однієї точки в іншу.
  • У перший день транспортних змін у Львові їздили не всі маршрутки і не всі безкоштовно У перший день транспортних змін у Львові їздили не всі маршрутки і не всі безкоштовно 1 січня у Львові почала діяти нова транспортна мережа. У цей день, як напередодні оголосили чиновники, проїзд у міських автобусах повинен був бути безкоштовним. Втім, як розповідають львів`яни, інтервал у русі автобусів у перший день транспортних змін інколи сягав двох годин, а водії попри рішення Львівської міської ради брали з пасажирів гроші за проїзд.
  • Закони, які набрали чинності з 1 січня 2012 року. Список Закони, які набрали чинності з 1 січня 2012 року. Список З 1 січня 2012 року набрав чинності ряд законів, що впливають на роботу українських підприємств. Список нововведень в законодавстві України читайте нижче.
  • У Верховній Раді зареєстровано законопроект, що дозволяє операторам відключати вкрадені мобільні У Верховній Раді зареєстровано законопроект, що дозволяє операторам відключати вкрадені мобільні У Верховній Раді України (ВР) зареєстрований законопроект № 9695 від 12 січня 2012 року ініційований народними депутатами Юрієм Мороко (ПР) і Віталієм Коржем (БЮТБ) про внесення змін до закону України "Про телекомунікації" щодо запобігання користування терміналами, законність ввезення яких на територію Україну не підтверджена. Текст законопроекту опубліковано на офіційному сайті ВР.
  • "Твоє місто" вітає львів`ян та гостей міста із Новим роком! "Твоє місто" вітає львів`ян та гостей міста із Новим роком! До Нового 2012 року залишається менше ніж півтори доби. У 2011-ому залишаться перші місяці існування медіа-порталу "Твоє місто" - із унікальними онлайн-трансляціями, корисними репортажами та десятками тем, які у 2011-ому впливали на наші з Вами добробут та життя у Львові…
  • Нова транспортна мережа поділила Львів на 8 кольорів  Нова транспортна мережа поділила Львів на 8 кольорів З 1 січня кожен транспортний район Львова матиме свій колір, відповідно до якого будуть оформлені таблички на автобусах та знаки на зупинках, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До нової транспортної мережі Львова додали 7 маршрутів До нової транспортної мережі Львова додали 7 маршрутів Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, зважаючи на численні зверненням мешканців до нової маршрутної мережі додали ще 7 автобусних маршрутів – №47А, №48, №49, №50, №51, №1001та №1002.
  • Більшість українців зустрічатимуть Новий рік вдома Більшість українців зустрічатимуть Новий рік вдома 66,4% українців будуть зустрічати Новий рік вдома перед телевізором. Про це свідчать результати телефонного опитування, проведеного Інститутом ім. Горшеніна.
  • В Україні хочуть заборонити поліетиленові пакети В Україні хочуть заборонити поліетиленові пакети У наступному році в Україні можуть заборонити випуск і продаж легких пластикових пакетів, які розносяться вітром і засмічують ландшафт і дерева. Про це в ефірі програми "Соціальний статус" на телеканалі "Tonis" повідомив начальник управління благоустрою територій та комунального обслуговування Мінрегіону Олександр Ігнатенко.
  • Топ-10 дефіцитних професій України за 2011 рік Топ-10 дефіцитних професій України за 2011 рік 2011 рік, як і попередній, пройшов під знаком дефіциту на ІТ-шників. Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua.
  • 1 і 2 січня в мерії відповідатимуть на запитання щодо нової транспортної мережі міста 1 і 2 січня в мерії відповідатимуть на запитання щодо нової транспортної мережі міста Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, у зв’язку з впровадженням з Нового року у Львові нової маршрутної мережі, управління транспорту та зв’язку ЛМР працюватиме у вихідні дні – 1 та 2 січня.
  • Завтра у Львові повністю відновлять рух трамваю №2
Завтра у Львові повністю відновлять рух трамваю №2 Вже завтра, 31 грудня, у Львові буде повністю відновлено рух трамваю №2 та заплановано відкрити для руху транспорту вул.Коновальця та частину вул.Мельника. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на керівника ЛКП «Львівавтодор» Олега Березу.
  • Без електронного квитка проїзд у маршрутках для львів`ян буде дорожчим Без електронного квитка проїзд у маршрутках для львів`ян буде дорожчим Проїзд у громадському транспорті без електронного квитка для львів’ян буде дорожчим, адже доведеться переплачувати двічі, зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.
  • Найочікуваніші подарунки українців на Новий рік-2012 - комп Найочікуваніші подарунки українців на Новий рік-2012 - комп'ютери та смартфони Українці хочуть в подарунок ноутбуки, планшети, телефони і електронні книги Більше третини українців (37%) розраховують отримати в подарунок на Новий рік комп'ютер або ноутбук. 27% українців мріють про планшетні комп'ютери, ще 26% сподіваються знайти "під ялинкою" смартфони і мобільні телефони, йдеться в дослідженні компанії Deloitte.
  • Від сьогодні українці їздитимуть у Бразилію без віз Від сьогодні українці їздитимуть у Бразилію без віз Сьогодні, 30 грудня набирає чинності Угода між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Бразилія про часткову відмову від віз, підписана 2 грудня 2009 року в м. Києві. Про це агентству УНН повідомили в прес-службі МЗС.
  • Львівський цирк відкриють наприкінці лютого Львівський цирк відкриють наприкінці лютого Львівський цирк відкриють наприкінці лютого. Зараз усі роботи завершують, а циркові артисти виступають у павільйоні біля входу до арени. Про це повідомляє телеканал ZIK.
  • Новорічні вихідні «Твого міста». Відеоанонс 30 грудня, 1-2 січня Новорічні вихідні «Твого міста». Відеоанонс 30 грудня, 1-2 січня У п’ятницю, 30 грудня, ви зможете завітати на святковий новорічний концерт «Королева вальсу – Вікторія Лук’янець». А у перший день Нового року перегляньте історію з життя Санта Клауса в анімаційному фільмі «Місія: «Різдвяний порятунок». 2 січня не забудьте послухати колядок на концерті «Піккардійської терції». Якщо ж Ви плануєте зустріти Новий рік вдома, «Твоє місто» рекомендує Вам 5 найкращих фільмів за версією медіа-порталу.
  • Завтра для руху транспорту у Львові відкриють вулицю Коновальця Завтра для руху транспорту у Львові відкриють вулицю Коновальця Як поінформував директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, завтра, 30 грудня, для руху транспорту відриють вулицю Коновальця та частину вул.Мельника. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Під час Євро-2012 фан-зона у Львові буде розміщена на просп. Свободи Під час Євро-2012 фан-зона у Львові буде розміщена на просп. Свободи У Львові буде фан-зона під час матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012. Відповідну ухвалу сьогодні розглянули на сесії Львівської міської ради, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У 2012 році львів`яни платитимуть більше за воду У 2012 році львів`яни платитимуть більше за воду З 1 січня 2012 року у Львові діятимуть нові тарифи на холодне і гаряче водопостачання, які 28 грудня затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. Згідно з ними тариф на водопостачання для населення зріс на 25%, а на водовідведення – на 27%.
  • У новорічну ніч у Львові громадський транспорт не курсуватиме У новорічну ніч у Львові громадський транспорт не курсуватиме Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус, у ніч з 31 грудня на 1 січня громадський транспорт у Львові курсуватиме у звичному режимі.
  • 1 січня проїзд у львівських  маршрутках безкоштовний 1 січня проїзд у львівських маршрутках безкоштовний 1 січня 2012 року у Львові проїзд в громадському транспорті міста буде безкоштовним. Про це під час сесії Львівської міської ради сьогодні, 29 грудня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • 2 січня у Львові  працюватиме лише 3 відділення «Укрпошти». Адреси 2 січня у Львові працюватиме лише 3 відділення «Укрпошти». Адреси 1, 2 та 7 січня 2012 року майже в усіх об’єктах поштового зв’язку України встановлюється вихідний день. Про те у Львові працюватиме 3 відділення «Укрпошти». Про це повідомив сайт Укрпошти.
  • Через півгодини на вул. Миколайчука і Лінкольна у Львові вимкнуть воду Через півгодини на вул. Миколайчука і Лінкольна у Львові вимкнуть воду Як повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні, 29 грудня, з 10.00 до 20.00 год буде припинено подачу води по вул. Миколайчука № 1, 5 та вул. Лінкольна № 51, 53, 57 у зв’язку з плановими ремонтними роботами.
  • Колію на Сихів продовжать будувати у 2012 році, - Садовий Колію на Сихів продовжать будувати у 2012 році, - Садовий Про це 27 грудня під час звіту зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. Перший кілометр цього шляху був прокладений ще декілька років тому.
  • Трансляція хокейного матчу «Леви»-«Компаньйон-Нафтогаз" розпочнеться о 19.00 Трансляція хокейного матчу «Леви»-«Компаньйон-Нафтогаз" розпочнеться о 19.00 Сьогодні о 19.00 у приміщенні льодової арени Новояворівська розпочнеться хокейний матч ХК «Леви» - «Компаньйон-Нафтогаз". Подивитись гру у режимі онлайн можна на сайті tvoemisto.tv. Початок о 19.00.
  • З новою транспортною мережею Львова у маршрутках розповсюдять 200 тисяч буклетів З новою транспортною мережею Львова у маршрутках розповсюдять 200 тисяч буклетів Загальний тираж буклетів, які містять інформацію про нові маршрути, які діятимуть у Львові з 1 січня 2012 року, - 200 тисяч примірників. Їх вже другий день можна безкоштовно придбати у автобусах, що курсують містом. Про це медіа-порталу «Твоє місто» розповів заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус.
  • Експерти прогнозують зникнення третини інтернет-магазинів Експерти прогнозують зникнення третини інтернет-магазинів У Верховній Раді зареєстрований законопроект "Про торгівлю", який може суттєво змінити правила гри на ринку торгівлі в інтернеті. Експерти прогнозують зростання цін та зникнення третини інтернет-магазинів.
  • Зараз до Львова має прилетіти Колесніков. Рух не перекриватимуть Зараз до Львова має прилетіти Колесніков. Рух не перекриватимуть Сьогодні заплановано приїзд до Львова віце-прем’єр-міністра – міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова. Через складні погодні умови приліт урядовця перенесли на 14.30.
  • Під час Євро-2012 готелі Львова готові прийняти 10 тисяч фанів. Приїхати збираються 35 Під час Євро-2012 готелі Львова готові прийняти 10 тисяч фанів. Приїхати збираються 35 Забезпеченість готельними номерами – це вимога, яка жодного разу не стала проблемою для Львова. Місто як одне з найбільших туристичних центрів України, своєчасно забезпечило необхідну кількість місць різної категорії – від номерів "люкс" в 5* готелях і до хостелів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • Тролейбус №12 у Львові знову курсуватиме, коли будуть гроші  Тролейбус №12 у Львові знову курсуватиме, коли будуть гроші Як повідомили в управлінні капітального будівництва ЛМР, рух тролейбуса № 12 відкриють після заміни контактної мережі на маршруті. Але зараз фінансування на ці роботи немає, -повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Пам’ятник Бандері у Львові відкриють 1 січня Пам’ятник Бандері у Львові відкриють 1 січня Історія з будівництвом пам'ятника Бандері завершується. Зараз там закінчують оздоблювати арку за монументом. Відкрити комплекс обіцяють вже 1 січня в день народження провідника українських націоналістів.
  • За поведінку вболівальників на "Арені Львів" футбольні клуби оштрафували За поведінку вболівальників на "Арені Львів" футбольні клуби оштрафували Львівські «Карпати» і київське «Динамо» оштрафовані на 100 тисяч гривень кожен за поведінку вболівальників на матчі чемпіонату України, який відбувся 10 грудня на «Арені Львів».
  • На "Льодовій арені" у Новояворівську у "Левів" є власний спортзал На "Льодовій арені" у Новояворівську у "Левів" є власний спортзал "Льодова арена" у Новояворівську, що за 30 км від Львова та є домашнім майданчиком хокейних клубів "Леви" та "Явір", містить 600 місць. Коли команди на виїздах - на льоді тренуються хокеїсти-школярі та відпочивають відвідувачі.
  • Українцям обіцяють наступного року безвізові Чилі і Малайзію Українцям обіцяють наступного року безвізові Чилі і Малайзію Україна розраховує на домовленості про безвізовий режим або лібералізацію візового режиму з низкою країн. Про це на брифінгу сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.
  • Сьогодні 3D-зображення нового львівського аеровокзалу з`явились в інтернеті Сьогодні 3D-зображення нового львівського аеровокзалу з`явились в інтернеті Загальна готовність нового терміналу аеропорту Львова становить 85%. У стінах аеровокзалу практично завершене внутрішнє оздоблення і найближчим часом фахівці здійснюватимуть пусконалагоджувальні роботи комплексу необхідних технічних систем.
  • На новорічні свята найпопулярнішим курортом для українців залишається Єгипет. На новорічні свята найпопулярнішим курортом для українців залишається Єгипет. Єгипет залишаэться першим у списку найпопулярніших курортів, у які українці їдуть відпочивати на новорічно-різдвяні свята. Конкуренцію Єгипту складають Ізраїль і деякі екзотичні країни - Шрі-Ланка, Таїланд, Індія, Куба та ОАЕ, - повідомляють у туристичних агентствах.
  • На святкові столи українці витратять зайві півмільярда гривень На святкові столи українці витратять зайві півмільярда гривень Під час новорічних свят українці викидають на смітник продукти на 470 млн. грн. За результатами опитування агентства AgriSurvey Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), до 12% продуктів харчування, закуплених міським населенням України до новорічного столу, не споживається і псується, повідомила прес-служба УКАБ.
  • Новий термінал аеропорту «Львів» запустять до весни, - Костюк Новий термінал аеропорту «Львів» запустять до весни, - Костюк Будівельні роботи на злітно-посадковій смузі аеропорту «Львів», радше за все, будуть завершені до кінця року, прогнозує голова Львівської ОДА Михайло Костюк.
  • З кінця грудня для перевезення собак потягом потрібно буде викупити усе купе З кінця грудня для перевезення собак потягом потрібно буде викупити усе купе З 30 грудня 2011 року набирає чинності наказ Міністерства інфраструктури України „Про затвердження змін до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України”. У ньому, зокрема, прописаний порядок для перевезення собак у купе пасажирського, швидкого поїздів, а також у швидкісних – у вагонах з місцями для сидіння та регіональних поїздах.
  • Хокейний матч ХК "Леви" - "Сокіл" транслюватимуть наживо Хокейний матч ХК "Леви" - "Сокіл" транслюватимуть наживо Хокейний матч, у якому сьогодні, 26 грудня 2011 року, львівські "Леви" протистоятимуть лідерам чемпіонату київському "Соколу", транслюватимуть онлайн. Подивитись гру можна буде на сайті tvoemisto.tv.Початок о 19.00.
  • Створено сайт  для неофіційного гімну Євро-2012 Створено сайт для неофіційного гімну Євро-2012 Відкрито офіційний сайт проекту «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії» - www.eurohit.com.ua, який буде стежити за ходом конкурсу на визначення неофіційного гімну Євро-2012.
  • Найдорожча ковзанка у Львові у KING CROSS LEOPOLIS, найдешевша - "Медик" Найдорожча ковзанка у Львові у KING CROSS LEOPOLIS, найдешевша - "Медик" Журналісти медіа-порталу "Твоє місто" порівняли ціни катання на львівських ковзанках. За результатами, найдорожче кататись у торгово-розважальному комплексі KING CROSS LEOPOLIS, найдешевше на "Медику".
  • Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті Закрите у 2010-му львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті, повідомляє прес-служба радіостанції. Мовитиме «Еко-Радіо» на сайті ekoradio.com.ua.
  • Буклети з новою транспортною схемою розповсюдять у Львові з наступного тижня Буклети з новою транспортною схемою розповсюдять у Львові з наступного тижня 100 тисяч буклетів з новою транспортною схемою Львова, яка запрацює у місті з 1 січня, почнуть розповсюджувати з понеділка безкоштовно в усіх міських автобусах, аби інформацію отримали саме ті, кому вона найбільш потрібна.
  • З початку січня тролейбус №2 курсуватиме до вулиці Підстригача. Схема руху З початку січня тролейбус №2 курсуватиме до вулиці Підстригача. Схема руху У Львові з початку січня 2012 року тролейбус №2 курсуватиме до вул. Підстригача. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • На свята ми не зможемо перевезти усіх охочих – «Львівська залізниця» На свята ми не зможемо перевезти усіх охочих – «Львівська залізниця» Станом на 21 грудня 2011 року «Укрзалізниця» вже залучила 17 додаткових потягів на Західну України. Втім забезпечити перевезення усіх охочих, як розповів у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника пасажирської служби "Львівської залізниці" Микола Козак, львівські залізничники все одно не зможуть: цього року на область виділили удвічі менше додаткового транспорту, ніж минулого.
  • Поділись інформацією з гір - отримай квитки на хокей! Поділись інформацією з гір - отримай квитки на хокей! З приходом справжньої зими все більше людей зі Львова починають збиратись на відпочинок у Карпати. Медіа-портал «Твоє місто» пропонує Вам поділитись інформацією з гір і напередодні Нового року отримати за це 2 квитки на хокейний матч.
  • Вже весною для українців можуть відмінити візи у Туреччину Вже весною для українців можуть відмінити візи у Туреччину Угоду про безвізовий режим підписали міністри закордонних справ України і Туреччини Костянтин Грищенко та Ахмет Давутоглу. На спільній прес-конференції після завершення українсько-турецьких переговорів у рамках офіційного візиту Президента України Віктора Януковича до Анкари прем´єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган високо оцінив підписання цієї угоди і відзначив, що сторони не будуть витрачати даремно час для набуття нею чинності, і що це відбудеться, щойно будуть пройдені відповідні процедури.
  • В українських приймаючих містах Євро-2012  уже заброньовано половину готельних номерів В українських приймаючих містах Євро-2012 уже заброньовано половину готельних номерів Близько 50% місць розміщення із загальної кількості законтрактованих в українських приймаючих містах уже забронювали вболівальники країн – учасників Євро-2012. Про це під час відеомосту Київ-Москва-Мінськ, темою якого була підготовка України до Євро-2012, сказав президент Всеукраїнської асоціації готелів та ресторанів Дмитро Заруба.
  • Сьогодні у Львові відкрили після ремонту вулицю Чупринки Сьогодні у Львові відкрили після ремонту вулицю Чупринки Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, сьогодні, 23 грудня, для руху транспорту відкрили відремонтовану вул.Генерала Чупринки - від вул.Мельника до вул.Київської.
  • У 2012 році українці платитимуть більше за телеграми та "брехунець" У 2012 році українці платитимуть більше за телеграми та "брехунець" З 1 січня 2012 року абонплата за користування дротовою радіоточкою буде підвищена на 30%. Для ціна виросте з 7,2 до 9,36 грн, для юридичних осіб з 10,8 - до 14,04 грн, повідомили в "Укртелекомі".
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 24-25 грудня. Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 24-25 грудня. Субота, 24 грудня, стане святом для рок-гурманів, які зможуть відвідати концерти гуртів «АННА», «Опіум» та «Дикі серцем». А у неділю, 25 грудня, «Твоє місто» рекомендує поринути у «Льодову фантазію» на площі перед Львівським цирком , переглянути комедійну виставу «Том, Дік і Гаррі (Веселі хлопці)», а також піти в кіно на фільм «Ёлки 2».
  • Після Нового року на площі Ринок у Львові знову буде іce-house Після Нового року на площі Ринок у Львові знову буде іce-house На пл. Ринок у Львові поруч із різдвяним ярмарком з’явиться іce-house, всередині якого розмістять льодові скульптури. Монтаж куполу розпочався 20 грудня, однак сам іce-house відкриється лише після Нового року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!