У Львові говоритимуть про інфікування гепатитом. Де подивитися

4953 0
Експерти обговорять аналіз Львівського обласного лабораторного центру щодо захворюваності на гепатити В та С у Львові.
Фото: unian.net

Фото: unian.net

Від початку року на Львівщині зареєстрували 23 випадки захворювання на гепатит С та 70 випадків гепатиту В. Львівський обласний лабораторний центр оприлюднив перелік закладів, у яких львів’яни імовірно захворіли на гепатит В та С, що спричинило резонанс у ЗМІ та бурхливе обговорення серед львів’ян. Пізніше стало відомо, що перелік закладів складався на основі опитування хворих.

Як саме формувався перелік закладів імовірного інфікування гепатитами? Чи можливі похибки у таких результатах і які саме? Як коректно розбиратися в такій інформації медикам та журналістам? Про це та інше говоритимуть 25 вересня під час зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів», – «Чи справді гепатит. Як розуміти аналіз Лабораторного центру медикам та пацієнтам».

Місце проведення: конферен-зал готелю «Асторія». Початок дискусії: о 17:00.

Участь у дискусії братимуть головний епідеміолог Львівщини, представники департаменту охорони здоров’я ЛОДА, Львівського обласного лабораторного центру, центру громадського здоров’я, приватних та комунальних медичних закладів, які потрапили до переліку, журналісти.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться орієнтовно о 17:00 на сайті, YouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!